Contacta 2019 in stijl!

Albert Besuyen, Marjan van Berkel en Steven Corijn hebben het voor het eerst ervaren op 5, 6 en 7 november. “Contacta 2019 is dé B-2-B beurs van Zuid-West Nederland, dat is iets wat wel duidelijk is geworden,” aldus het drietal.

Op stand 748 was het dan ook goed toeven bij Business Netwerk Zeeland, waarbij de nodige contacten werden gelegd. Besuyen hierover: “Het is duidelijk dat het nog even wennen is en dat de naamsbekendheid van ons netwerk in de regio (nog) laag is. Kwaliteit is voor ons bepalender dan kwantiteit. We hebben dan ook uitstekende eerste kwalitatieve contacten én afspraken kunnen maken.”

Corijn is enthousiast. “Chapeau voor Erik Voerman en zijn organisatie. Als Zeeuwen onder elkaar beseffen we hoe het werkt. Langzaam de motor starten en stap voor stap aan kwaliteit en spreiding werken. Het goede komt vanzelf. We hebben als netwerk nu eenmaal veel te bieden met ons concept. Géén ZZP, toplocaties, niet te massaal en (inter)regionale kansen & verbindingen zijn de ingrediënten van ons netwerk.

Geïnteresseerden kunnen kennis maken tijdens een netwerkdiner op maandag 25 november bij Restaurant Het Binnenhof te Goes met als speciale gast de behangkoning John van Zweden. Meer info en aanmelden via DEZE LINK!

Terug naar home