Wie?

Wie wordt op maandag 30 september de opvolger van Miranda Kulik van RN Project?

Een nieuwe editie van de ‘Netwerk Bowling Challenge 2024’ wordt op maandag 30 september 2024 wederom een avond vol genieten met netwerken, bowlen en food & drinks aan de Bergse Plas bij DOK99 (Lommerrijk). Met de strijd om de (wissel) Netwerk Bowling Cup, waar Miranda Kulik ongetwijfeld zal strijden om deze prijs opnieuw in de wacht te slepen. Wie wordt haar opvolger?

In DOK99 aan de Bergse Plas in Rotterdam (adres: Straatweg 99, 3054 AB) worden partners & (premium)leden van harte uitgenodigd om deze uitdaging met elkaar aan te gaan. U kunt op het parkeerterrein (gratis) parkeren. Aangezien we wederom een drukke aanwezigheid verwachten, vragen we iedereen om TIJDIG aanwezig te zijn. In teams van maximaal vijf personen, wordt in een korte competitie gestreden om de Netwerk Bowling Cup 2024. Alles in de grote ruimte van DOK99 waar op de twaalf aanwezige bowlingbanen gestreden én genetwerkt kan worden. Uiteraard onder het genot van food & drinks.

Foto: Wie wordt de opvolger van winnares 2023 Miranda Kulik (3e van links) op maandag 30 september?

Wilt u niet deelnemen aan het bowlen, dan is dat geen probleem. U kunt dan tóch aanwezig zijn. U kunt dit bij aanmelding aangeven. Uiteraard kunt u uw favoriete team aanmoedigen! Zoals u van ons gewend bent, is er voldoende gelegenheid tot netwerken. Met een heerlijk buffet en hapjes & drankjes wordt er voor de inwendige mens gezorgd.

Centrale inschrijving (let op: vol=vol) voor Business Netwerk Rijnmond, Business Netwerk Haaglanden, Business Netwerk Drechtsteden, Business Netwerk Zeeland en Business Netwerk Rijnland via DEZE LINK!

Zien we jullie op 30 september?

Tot dan…!

Marjan, Leonard, Albert, Wouterien, Diana en Steven

 

Terug naar home