En ze flikken het weer……

3e achtereenvolgend jaar in Emerce 100!

TO BE FOUND, inmiddels een bekend gezicht in de persoon van Wilfred Stomp binnen het netwerk van Business Netwerk Drechtsteden (BND), heeft voor het derde achtereenvolgende jaar een plaats verworven in de Emerce 100, een prestigieuze lijst die de beste bedrijven in e-business voor 2024 onderscheidt.

Een blije Wilfred Stomp die verheugd is met de erkenning als één van de top digital marketingbureaus in Nederland. Stomp hierover: ‘Deze aanhoudende erkenning bevestigt de voortdurende inzet en expertise van TO BE FOUND in onze sector. En dat stemt ons blij. Het is een uitdaging om aan de top te komen, maar een nog grotere uitdaging om er te blijven. Samen met het team ben ik trots op het feit dat we deze positie nu al drie jaar weten vast te houden. Het onderstreept dat we met onze kernwaarden van het bedrijf en de enorme toewijding van ons team aan de industrie en onze klanten de juiste weg bewandelen’, benadrukt Stomp die als mede-eigenaar van het bedrijf uit Dordrecht actief is.

Foto: Wilfred Stomp (5e van rechts) tussen het team van TO BE FOUND, voor het 3e jaar in de Emerce 100!

De Emerce 100 is een leidende naam in de wereld van online business, marketing en technologie. Het biedt jaarlijks een beoordeling van toonaangevende bedrijven in de e-business sector, waarbij TO BE FOUND hun reputatie als leiders in de branche benadrukt, voortkomend uit hun gestage streven naar innovatie en klanttevredenheid. ‘En dat is waar we het voor doen’, aldus Stomp die deze waardering vooral als stimulans voor het team ziet om de grenzen van innovatie in digital marketing te blijven verleggen.

Meer weten over TO BE FOUND? Neem dan direct contact op met Wilfred Stomp of ga naar www.tobefound.nl

TO BE FOUND | Singel 329 | 3311 HE Dordrecht |Tel: 078-8445271 | info@tobefound.nl

 

 

Terug naar home