Nieuw lid Ron de Koe van Drechtstad Automatisering: ‘Wij beschouwen ICT als topsport’

Ondernemer Ron de Koe is zeker géén onbekende in de regionale business netwerken. Met zijn ruim dertig jaar ervaring in de wereld van bits en bytes helpt hij met zijn bedrijf Drechtsteden Automatisering vele ondernemers en managers. De Koe – die vanaf heden lid is van Business Netwerk Drechtsteden – hierover: ‘We helpen dìe ondernemers die begrijpen dat de ICT-oplossingen van vandaag en morgen een belangrijk onderdeel uitmaken van hun strategische bedrijfsdoelen’.

Ron De Koe vervolgt: ‘Wij begeleiden MKB-bedrijven in de regio Drechtsteden bij hun kantoorautomatisering en strategische IT-vraagstukken’. Zijn motivatie en overtuiging is nà dertig jaar nog geen spat minder. ‘Samen praten over een optimale, veilige en efficiënte inzet van ICT oplossingen met ondernemers, maar ook de waarborging van en anticiperen op vraagstukken rondom de continuiteit, zijn zaken die mij continue bezighouden’, aldus Ron de Koe. ‘Onder het label van Drechtstad Automatisering ben ik regionaal actief bij het advies, ontwerp en beheer van kantoorautomatisering. Wij beschouwen ICT als topsport. De techniek, het team en de elementen zijn bepalend bij het behalen van topprestaties in het advies, ontwerp, installatie en beheer van kantoorautomatisering. En daar maken we ons dagelijks hard voor’.

Foto: nieuw BND-lid Ron de Koe van Drechtsteden Automatisering

En in het netwerk blijft De Koe op zijn eigen manier altijd actief. ‘Af en toe golf ik of neem ik deel aan netwerkbijeenkomsten. Zo ook aan Business Netwerk Drechtsteden waar ik voorheen ook al eens bij aangesloten was. Ik hoop de komende tijd hier weer zowel bestaande als nieuwe relaties te ontmoeten’, laat de Dordtse ondernemer stellig weten.

Meer weten over Drechtstad Automatisering? Ga naar www.drechtstad-automatisering.nl  of ontmoet Ron de Koe op één van de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Drechtsteden.

Drechtsteden Automatisering | Jan Valsterweg 71 | 3315 LG Dordrecht |Tel: 078-6307440

info@drechtstad-automatisering.nl

 

Terug naar home