Business Lounge FC Dordrecht: ideale ruimte voor (bedrijfs)feest…

FC Dordrecht speelde gisterenavond aan de Krommedijk met 0-0 gelijk tegen FC Eindhoven. Grotendeels teleurstellend gezien het spelbeeld, waarbij diverse kansen om te scoren om zeep werden gebracht door voornamelijk de FC Dordrecht spelers. Met het gelijkspel van afgelopen maandag tegen ADO Den Haag in het achterhoofd – waarbij winst na een 0-2 voorsprong zeker tot de mogelijkheden behoorde – liet de ploeg kans voorbij gaan om de 2e plaats op de rangschikking te mogen beklinken. De 5e plaats is op dit moment de huidige status.

Met Business Netwerk Drechtsteden (BND) werd gisterenavond de wedstrijd ‘live’ beleefd bij partner FC Dordrecht. De inmiddels verbouwde, sfeervolle Business Lounge – oftewel de Bouwteam Drechtsteden Lounge – van de club bleek wederom een ideale manier om gezellig en verbindend te vertoeven voor de leden van BND die deze keer gekoppeld waren aan BNR partner Fihuma van Eric Nijemanting. ‘Het is een gezellige en passende ruimte waar je met relaties of medewerkers op een ontspannen manier een voetbalwedstrijd kan beleven. Met een heerlijk buffet – opgesteld door Bon Bon Partyservice van Marcel Baanen – en diverse bites & drinks is het voor groepen en relaties prima toeven’, aldus Marjan van Berkel van BND.

Foto: de Business Lounge van FC Dordrecht, van alle markten thuis. Op 7 februari jl nog de ideale locatie voor het Ondernemerspodium Drechtsteden van BND

Kijk hier naar een kort beeld van de huidige Business Lounge kort voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven: Video FC Dordrecht Horeca

Peter Nolet, directeur van FC Dordrecht Horeca bevestigt de diverse mogelijkheden over verhuur van de ruimte voor bedrijven en organisaties. ‘De mogelijkheden zijn legio. We ontvangen heel veel bedrijven en organisaties die vergaderingen, bijeenkomsten, bedrijfsfeesten personeelsfeesten o.i.d. willen organiseren in de regio Dordrecht. Maar ook particulieren voor bijv. een trouwfeest op locatie. Daarbij leggen we met ons team de focus op een gastvrije en informele sfeer. We beschikken met de Business Lounge over één ruimte – die in kleinere delen afgeschermd kan worden – waar in totaal honderden mensen tegelijk kunnen samen komen. Maar in combinatie met Brasserie De Schaapskooi, het veld, het spelershome zijn diverse opstellingen mogelijk, afhankelijk wat een bedrijf wenst en nodig heeft’, vertelt Peter Nolet, waarbij hij benadrukt dat ook catering op locatie tot de mogelijkheden behoort.

Steven Corijn van BND vond de avond geslaagd bij FC Dordrecht. Corijn: ‘Leuk dat ze nu om de bovenste plaatsen meespelen. De Business Lounge vind ik daarbij een prettige en verbindende ruimte. Het levert een informele sfeer op, waarbij je je gemakkelijk kunt verplaatsen binnen de lounge om ook even gemakkelijk met andere aanwezigen te kunnen praten. En dat werkt verbindend’.

Meer weten over de mogelijkheden van de FC Dordrecht Horeca? Neem dan contact op met Peter Nolet via peter.nolet@fcdordrecht.nl . Of neem een kijkje via de website via DEZE LINK.

#netwerk #voetbal #horecalocatie #verbinden #drechtsteden #businessnetwerkdrechtsteden

Business Netwerk Drechtsteden | FC Dordrecht | Marjan van Berkel | Steven Corijn | Peter Nolet | Soufiane Haddad | Hans de Zeeuw

Terug naar home