Ondernemer John Weerman op de vierde stoel tijdens Ondernemerspodium Drechtsteden

Vanavond: Woensdag 7 februari van 16.00-19.00 uur

En dan is het alweer de vierde en laatste ondernemer op de stoel, deze avond tijdens het Ondernemerspodium Drechtsteden van Business Netwerk Drechtsteden (BND): namelijk ondernemer John Weerman, eigenaar van De Vraagbaak Groep. ’Het belang van het netwerk is enorm. Dat wordt vaak nog onderschat. Samen met het zonder twijfel leveren van goede kwaliteit is dit een ideale combinatie. Want gunnen is toch nog vaak de basis om met elkaar zaken te doen’, aldus de stelling van John Weerman die met de Vraagbaak Groep in Dordrecht gevestigd is.

De Vraagbaak Groep is een combinatie van Vraagbaken, die werkzaam zijn op het gebied van technische installaties en management. De Vraagbaken werken zowel zelfstandig als gezamenlijk aan projecten. Iedere Vraagbaak is gespecialiseerd en heeft kennis van bepaalde disciplines. Of het nu gaat om advies, engineering, begrotingen, calculaties, management, inspectie, opleidingen of tekenwerk, “De Vraagbaak Groep” heeft het allemaal zelf in huis. John Weerman hierover: ‘De kracht van ons zit hem in de samenwerking, het denken in totaalconcepten met multidisciplinaire aanpak van projecten en vooral het bieden van integrale oplossingen. Daar zijn wij onderscheidend in’.

Foto: ondernemer en BND-lid John Weerman op archief hier samen met mede BND-lid Jan van der Wildt, vandaag te gast tijdens het Ondernemerspodium Drechtsteden van Business Netwerk Drechtsteden

Ook de ontwikkelingen in de technische sector staan niet stil. ‘Het is altijd een uitdaging om hiermee om te gaan, maar doordat je onderscheidend bent, kun je het verschil maken bij klanten’, vertelt Weerman. De specifieke ondernemers- en toekomstvisie van John Weerman en de Vraagbaak Groep horen de toehoorders – vandaag – woensdag 7 februari 2024 van 16.00-19.00 uur tijdens het Ondernemerspodium Drechtsteden.

Woensdag 7 februari: van 16.00-19.00 uur in de business lounge bij FC Dordrecht

Naast het feit John Weerman van de Vraagbaak Groep plaats neemt op de ondernemersstoel, nemen drie andere ondernemers eveneens plaats. Alex de Graaf van de OptiGroup, Arjan Maat van MAAT Transport en Ahmed Marguoum van Yasbouw, laten weten hoe zij zich bewegen in ondernemend Drechtsteden.

Kortom, vier ondernemers op het Ondernemerspodium Drechtsteden die met hun ervaring, kennis en netwerk ‘onder de loep’ genomen worden tijdens een informele netwerkavond van Business Netwerk Drechtsteden bij partner FC Dordrecht.

Business Netwerk Drechtsteden | Marjan van Berkel | Steven Corijn

Terug naar home