Ondernemer Arjan Maat op de tweede stoel tijdens Ondernemerspodium Drechtsteden

Woensdag 7 december van 16.00-19.00 uur

De tweede van de vier geïnterviewde sprekers tijdens het Ondernemerspodium Drechtsteden  van Business Netwerk Drechtsteden (BND) is ondernemer Arjan Maat van MAAT Transport. ‘MAAT is actief vanuit zes locaties in Zuid-Holland en één in Antwerpen. De hoofdvestiging staat sinds eind jaren ‘80 aan de Edisonweg in Alblasserdam. MAAT is een allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland. In 1934 opgericht en uitgegroeid tot een familiebedrijf van formaat met exceptioneel transport en contractvervoer en alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. We hebben inmiddels 180 medewerkers in dienst’, aldus CEO Arjan Maat.

Een familieman en familiebedrijf pur sang op de tweede ondernemersstoel komende woensdag in de business lounge van FC Dordrecht. Dat de ontwikkeling niet stil staat bij het bedrijf is zichtbaar. Arjan Maat hierover: ‘We zijn actief met alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s, maar ook met warehousing én een concept voor truckparking. Volledig denkend vanuit fourth party logistics (4PL) en duurzaamheid. Verder zijn we ISO 9001-, VCA-, BOVAG- en BMWT-gecertificeerd, label 4 gecertificeerd, waarbij we kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan’.

Foto: ondernemer Arjan Maat, komende woensdag te gast tijdens het Ondernemerspodium Drechtsteden

De specifieke ondernemers- en toekomstvisie van Arjan Maat en MAAT Transport, horen de toehoorders op woensdag 7 februari 2024 van 16.00-19.00 uur tijdens het Ondernemerspodium Drechtsteden. ‘Daarbij hoort ook een stuk maatschappelijke betrokkenheid die we hebben in de regio, dat is iets wat wij altijd koesteren’, aldus Maat die zijn gedachte over groei en ontwikkeling met de toehoorders zal delen.

Woensdag 7 december: van 16.00-19.00 uur in de business lounge bij FC Dordrecht

Naast het feit Arjan Maat plaats neemt op de ondernemersstoel, nemen drie andere ondernemers eveneens plaats. Alex de Graaf van de OptiGroup, bouwondernemer Ahmed Marguom en John Weerman van De Vraagbaak Groep laten weten hoe zij zich bewegen in ondernemend Drechtsteden.

Kortom, vier ondernemers op het Ondernemerspodium Drechtsteden die met hun ervaring, kennis en netwerk ‘onder de loep’ genomen worden tijdens een informele netwerkavond van Business Netwerk Drechtsteden bij partner FC Dordrecht. Er ook bij zijn op 7 februari? Mail naar info@businessnetwerkdrechtsteden.nl of ga naar https://businessnetwerken.nl/drechtsteden/events/ondernemerspodium-drechtsteden-2024/

 

Terug naar home