Ondernemer Ahmed Marguoum op de derde stoel tijdens Ondernemerspodium Drechtsteden

Woensdag 7 februari van 16.00-19.00 uur

De derde van de vier geïnterviewde sprekers tijdens het Ondernemerspodium Drechtsteden van Business Netwerk Drechtsteden (BND) is ondernemer Ahmed Marguoum van bouwbedrijf YasBouw. ’ Hoe eenvoudig het project ook is, bouwen doe je samen. Want bouwen is vertrouwen’, aldus het motto van oprichter Marguoum die in Dordrecht met zijn bedrijf gevestigd is.

Ook Marguoum is een familieman én Feyenoorder die de toekomst centraal heeft staan. Marguoum hierover: ‘Met onze projecten werken wij aan de toekomst met de klant als eindgebruiker in perspectief. Het is ons werk om het beeld dat onze klant in zijn hoofd heeft, te vertalen naar de werkelijkheid. Of het nu gaat om renovatie, verbouw of nieuwbouw’.

Foto: ondernemer Ahmed Marguoum van YasBouw, komende woensdag te gast tijdens het Ondernemerspodium Drechtsteden van Business Netwerk Drechtsteden

‘Als modern bouwbedrijf streef ik altijd naar een omgeving met positieve energie, zowel naar de klant als de medewerkers. Dat is iets waar ik de toekomst van het ondernemerschap op baseer. De toekomst ga je samen in, want samen bouw je aan gezondheid en succes’, beredeneert Marguom zich altijd.

Dat de ontwikkelingen in de bouwsector niet stil staan, is helder. Ahmed Marguoum hierover: ‘De ontwikkelingen gaan snel. Daarbij zijn wij op diverse manieren maatschappelijk betrokken, want dat vinden we belangrijk’. De specifieke ondernemers- en toekomstvisie van Ahmed Marguoum en YasBouw horen de toehoorders op woensdag 7 februari 2024 van 16.00-19.00 uur tijdens het Ondernemerspodium Drechtsteden. ‘Ook bij ons hoort dus een stuk maatschappelijke betrokkenheid die we hebben in de regio, dat is iets wat wij inmiddels ontwikkeld hebben’, aldus Marguoum die zijn gedachte over groei en ontwikkeling met de toehoorders zal delen.

Woensdag 7 februari : van 16.00-19.00 uur in de business lounge bij FC Dordrecht

Naast het feit Ahmed Marguoum plaats neemt op de ondernemersstoel, nemen drie andere ondernemers eveneens plaats. Alex de Graaf van de OptiGroup, Arjan Maat van MAAT Transport en John Weerman van De Vraagbaak Groep, laten weten hoe zij zich bewegen in ondernemend Drechtsteden.

Kortom, vier ondernemers op het Ondernemerspodium Drechtsteden die met hun ervaring, kennis en netwerk ‘onder de loep’ genomen worden tijdens een informele netwerkavond van Business Netwerk Drechtsteden bij partner FC Dordrecht. Er ook bij zijn op 7 februari? Mail dan naar info@businessnetwerkdrechtsteden.nl of ga naar www.businessnetwerkdrechtsteden.nl

Business Netwerk Drechtsteden | Marjan van Berkel | Steven Corijn

Terug naar home