Geslaagde aftrap ‘Keukens aan de Maas’!

‘Een mooie uitdaging om zo’n ondernemersavontuur met elkaar aan te gaan. We kennen elkaar al ruim twintig jaar en met onze passie en vriendschap vinden we het een mooie basis om hier een succes van te maken’, aldus Ralph Post en Remco Kuijpers tijdens een geslaagde bijeenkomst van Business Netwerk Rijnmond/Business Netwerk Drechtsteden (BNR/BND) aan de Ringdijk – liggend aan de Maas – te Ridderkerk. Het was tv-presentator Bart Nolles die de heren ‘de hemd van het lijf’ vroeg, nadat Steven Corijn van BNR/BND de aftrap had verricht van de bijeenkomst waar ongeveer honderd personen op af waren gekomen.

Samen met Alireza Tabatabai Masouleh en André Klijsen is vanaf heden ‘Keukens aan de Maas’ een gegeven. ‘Met een aantal maanden in voorbereiding zijn we blij dat we ons ondernemersavontuur kunnen delen met het netwerk. Het is ongelofelijk om te zien hoe het netwerk ons helpt in het starten van onze activiteiten met Keukens aan de Maas’, aldus een gepassioneerde Ralph Post die evenals Remco Kuijpers hun vaste baan onlangs heeft opgezegd. ‘We gaan er volledig voor’, verduidelijkte Kuijpers hun aanpak op deze vraagstelling van Bart Nolles.

Foto: TV-presentator Bart Nolles luistert aandachtig naar Remco Kuijpers (midden) en Ralph Post tijdens de lancering van Keukens aan de Maas

Met Keukens aan de Maas is een toepasselijke naam gekozen. Ralph Post licht toe: ‘We zijn aan de Maas in Ridderkerk gevestigd met een keukenzaak voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Gastvrijheid en een persoonlijke benadering hebben we hoog in het vaandel staan. Met onze Duitse keukens weten we zowel qua prijs als levertijd onderscheidend te profileren in de markt. Daarbij maken we gebruik van eigen gecertificeerde monteurs die de keukens binnen de afgesproken termijn plaatsen’.

Met de uitstekende catering, de diverse verschillende drinks, de muzikale klanken van DJ Laurens en de barista-koffie van Ton van Acquooy werden de deelnemers de gelegenheid gegeven om volop met elkaar te netwerken. En daar werd gretig gebruik van gemaakt. Kortom, een geslaagde avond aan de Maas waar het nog lang onrustig bleef….

Meer weten over Keukens aan de Maas? Ga naar www.keukensaandemaas.nl of contact met Ralph Post of Remco Kuijpers.

Binnenkort worden alle foto’s van de avond gepubliceerd op de websites van BNR/BND.

Terug naar home