Alex de Graaf op de eerste stoel tijdens Ondernemerspodium Drechtsteden

Woensdag 7 december van 16.00-19.00 uur in de business lounge bij FC Dordrecht

De eerste van de vier geïnterviewde sprekers tijdens het Ondernemerspodium Drechtsteden  van Business Netwerk Drechtsteden (BND) is Alex de Graaf van de OptiGroup. ‘De ontwikkelingen binnen onze bedrijfsvoering volgen zich in rap tempo op, zeker met onze groeistrategie wat door overnames van bedrijven zich steeds verder ontwikkelt’, aldus De Graaf die inmiddels de functie van Senior Vice President OptiGroup Medical op zich heeft genomen. Wat dat precies inhoudt, horen de toehoorders op woensdag 7 februari 2024 van 16.00-19.00 uur tijdens het Ondernemerspodium Drechtsteden.

De specifieke ondernemersvisie die Alex de Graaf aanhoudt, is er eigenlijk eentje van weinig zeggen en veel doen. ‘Het is ongelofelijk maar de groei via onze buy and build strategie qua overnames, komt ons eigenlijk op het pad.  Door goed te luisteren naar je mensen, maar zeker ook naar de omgeving is eigenlijk de toetreding van de OptiGroup uit Zweden relatief onverwacht gerealiseerd’, aldus De Graaf die met zijn bedrijf aan de Spectrumlaan in Bleiswijk gevestigd. ‘Maar ik ben een Dordtenaar en onze business is niet regionaal gebonden. Vandaar dat ik ook graag aangesloten ben bij BND’, verklaart De Graaf die zijn verhaal doet op 7 februari.

Foto: Alex de Graaf hier op archieffoto tijdens een DMD van BND

Woensdag 7 december: Ondernemerspodium Drechtsteden van 16.00-19.00 uur in de business lounge bij FC Dordrecht

Naast het feit Alex de Graaf ons meeneemt in de groeistrategie van de OptiGroup, nemen drie andere ondernemers eveneens plaats. Ondernemer Arjan Maat van MAAT Transport licht het belang én de activiteitenstrategie van het familiebedrijf toe. Bouwondernemer Ahmed Marguoum geeft inzicht in de aanpak van zijn eigen groei- en ontwikkelingskansen en de ervaren John Weerman van De Vraagbaak Groep laat weten hoe hij in zijn ondernemerschap het netwerk benut.

Kortom, vier ondernemers op het Ondernemerspodium Drechtsteden die met hun ervaring, kennis en netwerk ‘onder de loep’ genomen worden tijdens een informele netwerkavond van Business Netwerk Drechtsteden bij partner FC Dordrecht. Er ook bij zijn op 7 februari? Mail naar info@businessnetwerkdrechtsteden.nl of ga naar DEZE LINK.

Terug naar home