Ondernemerspodium Drechtsteden 2024 op woensdag 7 februari 2024

Vanwege onvoorziene omstandigheden is het ondernemerspodium verplaatst van dinsdag 23 januari naar woensdag 7 februari!

 

Hierbij nodigen wij u uit om aanwezig zijn tijdens het eerste Ondernemerspodium Drechtsteden 2024. Partners, leden en relaties (na acceptatie aanmelding) zijn namens Business Netwerk Drechtsteden van harte welkom op woensdag 7 februari 2024 van 18.00-21.00 uur op de locatie bij partner FC Dordrecht in de betreffende business lounge van de voetbalclub aan de Krommedijk 210, 3312 LH te Dordrecht. U kunt bij het stadion (gratis) parkeren.

 

Uiteraard een ideaal moment om de wensen – mocht dit nog niet het geval zijn geweest – aan elkaar over te brengen. Verder is het Ondernemerspodium Drechtsteden een interactieve netwerkbijeenkomst voor partners, leden en relaties van Business Netwerk Drechtsteden op een passende locatie, waarbij tijdens een heerlijk, winters menu er volop genetwerkt kan worden in een informele setting. Met het nieuwe jaar als startpunt worden drie ondernemende mensen uit het eigen netwerk gevraagd – aan de hand van een gezamenlijk interview –  om hun ervaringen, kennis en ontwikkelingen te delen met de aanwezigen. Er wordt gesproken over ondernemerschap in de regio Groot Drechtsteden, waarbij interessante kennis, ervaring, feitjes, weetjes en tips met de aanwezigen gedeeld worden. De drie geselecteerde ondernemers worden binnenkort bekend gemaakt.

 

 Foto: Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Drechtsteden ontvangen op woensdag 7 februari hun gasten bij Brasserie De Schaapskooi (FC Dordrecht) tijdens het Ondernemerspodium Drechtsteden

 

Het thema van deze editie speelt in op de toekomst van het ondernemerschap: ‘Ondernemerschap 3.0’ oftewel het ondernemerschap van de toekomst. ‘In het ondernemerschap en het verbinden zien we dat er een soort nieuwe realiteit ontstaat. Er zijn diverse ontwikkelingen en het is naar onze een nuttige insteek om kennis en netwerk op deze wijze met elkaar te delen’, aldus Steven Corijn.

 

Foto: Welke drie ondernemers uit het BND-netwerk worden op 7 februari geïnterviewd? De namen worden binnenkort bekend gemaakt….!

 

Het programma voor het Ondernemerspodium Drechtsteden op woensdag 7 februari 2024 ziet er als volgt uit:

18.00 -18.30 uur: inloop en ontvangst met welkomstdrankje- en hapje

18.30 -19.15 uur: welkomstwoord & stamppottenbuffet

19.15 -20.00 uur: start Ondernemerspodium Drechtsteden

20.00 -21.00 uur: nagerecht & netwerken

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Het Ondernemerspodium Drechtsteden is speciaal opgezet voor alle partners, leden en relaties (na akkoord aanmelding) van Business Netwerk Drechtsteden. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 55 personen. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen. Indien u zich aangemeld heeft en – zonder afmelding – niet komt opdagen, dan behoudt Business Netwerk Drechtsteden het recht om een bedrag van 75,- euro excl. btw in rekening te brengen.

De directie van Business Netwerk Drechtsteden behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Drechtsteden. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkdrechtsteden.nl

 

AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK

Terug naar home