Ondernemers bekend voor eerste Ondernemerspodium Drechtsteden op 7 februari!

Alex de Graaf, Arjan Maat, Ahmed Marguoum en John Weerman te gast bij 1e Ondernemerspodium Drechtsteden!

Op woensdag 7 februari (van 18.00-21.00 uur) nemen tijdens de netwerkbijeenkomst Ondernemerspodium Drechtsteden 2024 van Business Netwerk Drechtsteden (BND) maar liefst vier regionale ondernemers plaats op het podium bij BND-partner FC Dordrecht in de business lounge aan de Krommendijk.

De vier ondernemers die op de stoelen plaats nemen, zijn uiteraard géén onbekenden binnen het netwerk van Business Netwerk Drechtsteden. ‘Met ons uitgebreide netwerk, is het waardevol om kennis en netwerk op deze manier met elkaar te kunnen delen. In interviewsetting spelen we in op ondernemersissues, met name op ‘het ondernemerschap van de toekomst’. Ervaringen maak je mee, die kun je delen. Maar wat brengt de toekomst en hoe anticipeer je op ontwikkelingen? Daarbij brengen de verschillende inzichten ongetwijfeld nieuwe gezichtsvelden op’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van BND over het Ondernemerspodium Drechtsteden.

Foto: BND & BNH lid Alex de Graaf van de OptiGroup die o.a. zal ingaan op de stormachtige ontwikkeling van zijn organisatie.

De vier geïnterviewde ondernemers op 7 februari zullen de komende tijd één voor één belicht worden in kader van het aangegeven thema. De ondernemers zijn divers met hun verschillende insteken, waarbij het ondernemerschap van de toekomst vorm gegeven moet worden.

Alex de Graaf van de OptiGroup neemt ons mee in de groeistrategie van hun bedrijf die het samen met externe partijen uitvoert. Ondernemer Arjan Maat van MAAT Transport licht het belang én de activiteitenstrategie van het familiebedrijf toe. Bouwondernemer Ahmed Marguom geeft inzicht in de aanpak van zijn eigen groei- en ontwikkelingskansen en de ervaren John Weerman van De Vraagbaak Groep laat weten hoe in zijn ondernemerschap het netwerk benut.

Kortom, vier ondernemers op het Ondernemerspodium Drechtsteden die met hun ervaring, kennis en netwerk ‘onder de loep’ genomen worden tijdens een informele netwerkavond van Business Netwerk Drechtsteden bij partner FC Dordrecht.

Er ook bij zijn op woensdag 7 februari? Ga dan naar de website www.businessnetwerkdrechtsteden.nl of mail naar info@businessnetwerkdrechtsteden.nl

 

Terug naar home