TO BE FOUND verwerft opnieuw prestigieuze FD Gazelle Award

Het Dordrechtse bureau TO BE FOUND, lid van Business Netwerk Drechtsteden (BND)  en gespecialiseerd in digital marketing, heeft onlangs voor de derde maal op rij de FD Gazelle Award in de wacht gesleept, een erkenning die hun aanhoudende groei en klantgerichte aanpak onderstreept. Deze award, toegekend door ‘Het Financieel Dagblad’, benadrukt het voortdurende succes van het bureau in een concurrerende branche.

Wilfred Stomp, eigenaar van TO BE FOUND, deelt zijn enthousiasme: “We zijn trots op deze opeenvolgende erkenning en het is een bevestiging dat onze inspanningen vruchten afwerpen. Deze award staat symbool voor onze gedrevenheid en toewijding aan het vak.”  De Gazelle Awards worden toegekend aan bedrijven die niet alleen groei vertonen, maar ook financiële robuustheid handhaven. TO BE FOUND heeft zich onderscheiden als een solide partner voor bedrijven die streven naar uitbreiding van hun digitale aanwezigheid.

Foto: het enthousiaste team van TO BE FOUND, weer blij met de gewonnen award

TO BE FOUND’s vaardigheid in SEO, online advertising en content creatie heeft geresulteerd in een sterke klantportfolio en een goede marktpositie. De erkenning met de Gazelle Award bevestigt het bureau’s streven naar voortdurende groei en de ambitie om te excelleren in service en expertise.

“De Gazelle Awards inspireren ons om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden en de grenzen van digital marketing te blijven verkennen,” zegt Wilfred. Met de derde FD Gazelle Award zet TO BE FOUND hun groeitraject voort, stevig als een betrouwbare naam in de digital marketingwereld.

#netwerk #business #award #drechtsteden #onlinemarketing

Meer weten over TO BE FOUND? Ga naar www.tobefound.nl

Terug naar home