Verbindend FC Dordrecht op stoom….

Op het onderstaande videobeeld zijn de laatste momenten te zien van de wedstrijd FC Dordrecht – FC Den Bosch die gisterenavond aan de Krommedijk te Dordrecht gespeeld werd. En wat voor een wedstrijd…. FC Dordrecht – partner van Business Netwerk Drechtsteden en Business Netwerk Rijnmond – blies op een krachtige manier FC Den Bosch letterlijk & figuurlijk van het veld. Met een duidelijke 5-1 overwinning is FC Dordrecht op stoom….

Een mooi moment om de ontwikkeling van partner FC Dordrecht in het kort in de schijnwerpers te plaatsen. Hoewel de stadionsituatie van de Keukendivisiedeelnemer onveranderd lijkt, is het spel onder trainer Michele Santoni en de assistent-trainers Pascal Bosschaart en Rick Hoogendorp van het team sterk verbeterd. ‘Er is flink geïnvesteerd in nieuwe spelers, maar vooral de gehele aanpak van deze voetbalorganisatie heeft de afgelopen jaren een nieuw jasje gekregen. Met de aanpak van Energiek Dordt passen we de verbindende kracht van het Betaald Voetbal als sociaal netwerk toe met het belang van de gemeenschap voorop. Daarbij creëren we samen met partners voorwaarden om iedereen in de samenleving te bereiken, problemen op te lossen en ook innovaties aan te jagen’, aldus algemeen directeur Hans de Zeeuw die dit met aanjager en innovatiemanager Leon Vlemmings heeft opgezet.

Video fc dordrecht

‘Bij de wedstrijd gisteren tegen FC Den Bosch spatte de energie er vanaf’, aldus Steven Corijn namens Business Netwerk Rijnmond en Business Netwerk Drechtsteden. ‘Je merkt aan de toename van de bezoekersaantallen dat het meer gaat leven. FC Dordrecht staat nu zelfs op de 5e plaats. Maar ook de FC Dordrecht Horeca met Peter Nolet die de samenwerking met Bon Bon Partyservice van Marcel Baanen nieuw leven heeft ingeblazen, is uitstekend verzorgd in de business club. Verder zie je ook Soufiane Haddad als commercieel manager zich helemaal toeleggen op de ontwikkeling en kansen die deze situatie met zich meebrengt. En dat is mooi om te zien’.

Ook eens een wedstrijd van FC Dordrecht bekijken? Neem dan rechtstreeks contact op met Soufiane Haddad Soufiane.Haddad@fcdordrecht.nl 

 

Terug naar home