Business Netwerk Zeeland (BNZ) wederom winnaar wisselbeker Golfdag 2023!

En dan was het zover….. afgelopen donderdag 24 augustus. Terug van vakantie met de jaarlijkse Golfdag 2023 van Business Netwerken bij Crayestein Golf op het programma. De weersvoorspelling beloofde weinig goeds, maar dat bleek achteraf gelukkig een misvatting. Ietwat plakkerig warm, maar zeker heerlijk weer voor het golfen, waardoor in totaal 120 leuke, interessante leden van ons netwerk een gezellige en verbindende golfdag op Crayestein Golf konden beleven.

Een mooi plaatje tijdens de prijsuitreiking. Onder het zicht van de ongeveer 120 deelnemers aan de Golfdag, reikte winnaar editie 2022 Danny van de Velde de wisselbeker zélf uit aan de winnaar editie 2023: Ronald Dekker. Dekker bleek met zijn vaardigheid de winnaar van de golfdag van de gezamenlijke business netwerken. De sterke Haaglandse afvaardiging zorgde in alle geledingen voor een krachtig deelnemersveld. Voor wat betreft de beste teamprestatie, bleek het team met Wouter Kooijman, Ernest Linneweever, Edwin Beekman en Arjan van Sliedregt het slagvaardigst. En dit werd beloond met – hoe toepasselijk – een gezamenlijke VIP-arrangement van BNH-partner ADO Den Haag.

Foto: ook het team met (vlnr) Antek Wozniakowski, Arjan Maat, Edward de Jong en Marco Prins ontving uit handen van Marjan van Berkel een welverdiende maatwerkbon van BNR/BND-partner ZANO

Golfdag 2023 was dus weer een geslaagd succes. Met de golfballen van Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp in the pocket werd het een gevarieerd programma met een sterk deelnemersveld. Op hole 1 stond – met sponsoring van Caminada Notarissen met John Roozeboom – een heerlijk glaasje champagne met een oester klaar, speciaal voor deze gelegenheid geserveerd door Roxanne Willemse (Audax Renewables Netherlands) en op hole 10 was het genieten van heerlijke sushi met een cocktail, aangeboden door Restaurant KITA met Barry Van Wilgenburg. Dit viel dan ook zeker in de smaak. Maar ook de ruim 25 personen die deelnamen aan de golfclinic konden genieten van een heerlijke middag. Afslaan en wedstrijdje putten onder begeleiding van twee professionals, zorgde ervoor dat de eerste golftalenten zich alweer aandienden……

Kortom, een geslaagde golfdag. Binnenkort zijn alle foto’s te zien op de website www.businessnetwerkdrechtsteden.nl 

#business #golf #netwerk #crayestein #jaarlijksegolfdag #businessnetwerken

Terug naar home