Restaurant Kita terug aan het front tijdens heerlijke business lunch Business Netwerk Drechtsteden

Als je dan zó sterk terugkomt zoals Barry van Wilgenburg en Bjorn van Dijl doen na de verschrikkelijke brand in februari – waarbij de schade aan zowel Restaurant Kita en Il Mercato Ambacht enorme impact achterliet – was het afgelopen vrijdag een feest om op het prachtige terras van Restaurant Kita de glazen te mogen laten klinken. Respect!

Terwijl er nog hard aan Il Mercato Ambacht gewerkt wordt – het belooft weer prachtig te worden, waarbij 1 juli als nieuwe openingsdatum staat – legde Van Wilgenburg aan de leden van Business Netwerk Drechtsteden (BND) onder toekijkend oog van Bjorn van Dijl het compliment neer aan zijn hele team die met elkaar deze bijzondere situatie hebben opgepakt. ‘Pas dan merk je de kracht van ons team die een enorme flexibiliteit en wilskracht hebben getoond’, aldus een dankbare Van Wilgenburg.

Foto: Barry van Wilgenburg & Marjan van Berkel tijdens de aftrap van de geslaagde business lunch van Business Netwerk Drechtsteden (BND) afgelopen vrijdag bij Restaurant Kita.

En niet voor niets. Marjan van Berkel van BND trapte de business lunch af en had vooraf uiteraard gezorgd voor een passende tafelschikking. Met het welkomstdrankje in de hand op het ingedekte terras was het goed toeven. De heerlijke per gang gebrachte food bleek een schot in de roos en terwijl de glazen nogmaals ingeschonken werden, verdween de wil om in de namiddag uberhaupt nog aan het werk te gaan…..:)

Barry en Bjorn: namens Business Netwerk Drechtsteden bedankt voor de gastvrijheid en op naar een top zomerseizoen voor zowel Restaurant Kita als Il Mercato Ambacht.

Meer weten? Kijk op de website van de Willaerts Group via www.willaertsgroup.nl

#netwerk #drechtsteden #verbinden #hiambacht #ondernemerschap #toplunch

Business Netwerk Drechtsteden | Marjan van Berkel | Steven Corijn

Terug naar home