Haringparty-tijd bijna aangebroken

De eerste nieuwe haring is dit jaar niet op 14 juni maar pas op 23 juni te koop bij de visboer. Door het koude voorjaar is de haring nog niet vet genoeg. De traditionele veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe voor het goede doel is uitgesteld en vindt dit jaar plaats op 22 juni in Scheveningen.

Ook de data van diverse haringparty’s in de regio Drechtsteden zijn hierop aangepast. De altijd drukke en befaamde ‘Haringparty Alblasserdam’ vindt plaats op 27 juni en BND-lid Restaurant aan het Spuihaven pakt op zaterdag 1 juli uit met een heerlijke haringparty op het terras aan de Spuiboulevard 3 en in de Hoeksche Waard vindt de Haringparty Hoeksche Waard op woensdag 5 juli plaats.

Zaterdag 1 juli van 12.30-15.30 Haringparty bij Restaurant aan het Spuihaven

Bij Restaurant aan het Spuihaven is zaterdag 1 juli van 12.30 tot 15.30 uur iedereen van harte welkom voor de heerlijkste haring. ‘Iedereen is van harte welkom. Met onze authentieke haringkar kun je genieten van de beste haring in combinatie met heerlijke drankjes en live muziek’, aldus Roos van Dijk namens het team van Restaurant aan het Spuihaven.

Kortom, nog eventjes geduld en dan op naar het genot van heerlijke, verse haring………

Terug naar home