Passievolle ‘Heeren van Slydregt’ verborgen parel van de Heeren Horeca Groep

Binnen de Heeren Horeca Groep is het op zijn zachtst uitgedrukt een lastige coronaperiode geweest. Maar de huidige tijd is er één van ontwikkeling en doorgroei, waardoor de Heeren Horeca Groep – met partners Marcel Baanen, Patrick Baanen en Rob Daalhuizen – volop in beweging is.

‘We zijn ter uitbreiding bezig met twee nieuwe locaties’, aldus Marcel Baanen. Dat vaak Marcel Baanen op de voorgrond treedt als één van de drie partners van de groep, is niet ongewoon. Maar op de achtergrond is echter ‘stille kracht’ en broer Patrick Baanen al vele jaren aan de weg aan het timmeren met de Heeren van Slydregt. En dat was afgelopen 17 april een ideale locatie voor een editie van Dineren met Directeuren van Business Netwerk Drechtsteden. En zo geschiedde…..

Dat Patrick Baanen zijn zaakjes voor elkaar heeft in het sfeervolle stationsgebouw werd al snel duidelijk bij de ontvangst. In het authentieke restaurant werden de deelnemers verrast met een heerlijk drie-gangen menu, onder het genot van bijpassende wijnen. De smaakpupillen van de deelnemers werden hierbij culinair getest.  ‘Onze keukenbrigade werkt met dagverse producten en gecombineerd met onze gastvrijheid draait het bij ons om ontmoeten & genieten’, aldus Patrick Baanen.

Foto: Patrick Baanen (l) en Marcel Baanen, hier samen met Bianca Nijsen

Patrick Baanen is al een flinke tijd actief bij de Heeren van Slydregt: ‘Deze locatie hebben wij in 2002 als eerste restaurant/brasserie geopend. We zijn hier zeven dagen per week geopend. Je kan bij ons terecht voor een gezellige lunch, high tea, high wine of een sfeervol diner. Ook beschikken we hier over twee stijlvolle kamers waar privé vergaderd of gedineerd kan worden. En je kunt hier gemakkelijk parkeren’, aldus de bescheiden doch enthousiaste Patrick Baanen die tijdens deze avond ook genoot van het diverse gezelschap van de aanwezigen uit het netwerk.

Het Dineren met Directeuren van 17 april jl gaf dan ook – in een ontspannen sfeer – wederom de gelegenheid aan de deelnemers om op gepaste wijze met elkaar de gedachten te delen. Uiteraard kregen diverse leden via Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Drechtsteden het woord om recente ontwikkelingen te vertellen over zijn/haar organisatie. ‘We blijven dit concept toepassen, want uiteindelijk slagen we erin hierdoor diverse, relevante verbindingen te realiseren. En dat werkt’, aldus Marjan van Berkel over de geslaagde avond.

Kortom, een avond waarbij De Heeren van Slydregt – als enigszins verborgen parel – een uitstekende, passievolle indruk heeft achtergelaten met dank aan Patrick Baanen en zijn team!

Voor foto’s van deze avond: zie DEZE LINK

 

Terug naar home