Onverdiende nederlaag (1-3) FC Dordrecht tegen Heracles

Het was een strijdend FC Dordrecht dat gisterenavond strijdend ten onder ging tegen een reeds gepromoveerde Heracles aan de Krommedijk. Een wedstrijd die als keerpunt had bij 1-1, waarbij in de 60e minuut FC Dordrecht speler Jari Schuurman onterecht een rode kaart kreeg na zijn 2e geel.

Met Business Netwerk Drechtsteden waren we de wedstrijdpartner van deze strijd tussen de twee clubs. Helaas kon FC Dordrecht – partner van Business Netwerk Drechtsteden – de wedstrijd niet omzetten in een mooie overwinning. Toch werd uitblinker Bartek Smolarczyk van FC Dordrecht uitverkozen tot Azerion Man of the Match, die een prachtig Hugo Boss pakket ontving uit handen van Business Netwerk Drechtsteden.

Foto: Azerion Man of the Match Bartek Smolarzcyk tussen Steven Corijn en Marjan van Berkel van Business Netwerk Drechtsteden.

Wilt u ook eens de (sponsor)mogelijkheden van FC Dordrecht bespreken? Neem dan contact op met Soufiane Haddad of Hans de Zeeuw.

#BEYOUROWNBOSS #azerionsports #SamenStrijdenSamenWinnen #EnergiekDordt #DORHER

Terug naar home