Business Boost Live op 30 maart in Rotterdam Ahoy

ING – al jarenlang lid van Business Netwerk Drechtsteden – is op 30 maart wederom hoofdsponsor van BusinessBoost Live, dat gehouden wordt in Ahoy Rotterdam. Het live evenement staat voor spraakmakende ondernemers- en levensverhalen, eerlijke gesprekken en nieuwe inzichten.

Tijdens BusinessBoost Live ervaar je memorabele momenten met vooraanstaande groeiondernemers, businessleaders, influencers, visionairs en artiesten. Een dynamische mix van exclusieve verhalen, interviews, tafelgesprekken, showelementen en entertainment. De show start om 20:00 uur en vindt plaats in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy.

‘Wij geloven dat goed ondernemerschap Nederland verder brengt. Daarin wil ING een rol spelen. Wij helpen ondernemers vooruit, met financiering en met advies, maar ook door ze te inspireren. Daarom omarmen wij BusinessBoost Live. BusinessBoost Live biedt ondernemers een afwisselend programma dat hen stimuleert om anders te kijken naar hun eigen bedrijf’, aldus ING, waarbij Evert de Gijsel, Cornelis van der Kloos en Ronald Blonk als regelmatige bezoekers van het BNR/BND-netwerk aanwezig zijn.

Kortom, interesse? Aanmelden kan nog. Ga voor het programma, line-up en aanmelden naar www.businessboostlive.nl

Terug naar home