Partner Dubbelsteyn wederom mobiliteitspartner ABN AMRO Tennistoernooi!

Voor het derde jaar op rij is Dubbelsteyn BMW/MINI – partner van Business Netwerk Rijnmond & Business Netwerk Drechtsteden – mobiliteitspartner van het 50e ABN AMRO Open ATP-500 tennistoernooi dat van 13 t/m 19 februari in Rotterdam Ahoy gehouden wordt.

‘Met méér dan 16.000 bezoekers is dit evenement het grootste indoor sportevenement van Nederland. Mobiliteitspartners zijn houdt in dat wij de organisatie voorzien van verschillende BMW modellen, waarin de tennissers de gehele week heen en weer gereden worden. Ook de rolstoeltennissers zullen met onze BMW’s worden opgehaald en weggebracht. Dit jaar doen er namelijk ook 20 para-tennissers mee’, verduidelijkt Maurice Hazelebach, die met zijn collega’s Toni Kohrt, Steven van Dijk en Marcel Moerkerken met regelmaat de komende dagen aanwezig is in Ahoy.

‘En dat doen we graag. Want naast het verzorgen van de mobiliteit, zijn wij ook zelf aanwezig in Ahoy. We zullen enkele auto’s ten toon stellen, waaronder de nieuwe volledig elektrische BMW i7. Ook zijn wij aanwezig op onze eigen stand binnen het zakelijke VIP-gedeelte van het toernooi. Dus kom gerust een kijkje bij ons nemen mocht u ook aanwezig zijn’, aldus de enthousiaste Hazelebach.

Meer weten over Dubbelsteyn BMW/MINI? Ga naar www.dubbelsteyn.nl of neem contact op met Steven van Dijk via 06-22984904.

Dubbelsteyn BMW/MINI | Mijlweg 61 | 3316 BE Dordrecht | Tel: 078-6527600 | www.dubbelsteyn.nl

Terug naar home