Restaurant Aan de Spuihaven nieuw lid van Business Netwerk Drechtsteden

‘Onze visie van Aan de Spuihaven is om Dordrecht iets extra’s én exclusiviteit op horecagebied te bieden. Je kunt bij ons op hoog niveau lunchen en dineren en je volledig in de watten laten leggen’, aldus de geboren ondernemer Patrick van Dijk die als mede-eigenaar het Dordtse ‘Restaurant Aan de Spuihaven’ exploiteert.

Sinds kort is het Restaurant ook bij Business Netwerk Drechtsteden (BND) aangesloten: ‘Een sterk netwerk is ook voor ons interessant en dit biedt BND. Het regelmatig ontmoeten van bestaande relaties – maar zeker ook nieuwe – vinden we zeer prettig en relevant’, aldus Patrick van Dijk die zelf ook van lekker eten houdt en altijd al een eigen horecaonderneming op zijn ‘to do’ lijst had staan.

 

Ondernemer Patrick van Dijk van Restaurant Aan de Spuihaven te Dordrecht: ‘Een sterk netwerk zoals BND is voor ons relevant’

Patrick van Dijk verduidelijkt: ‘Dit is in 2021 midden in de corona tijd werkelijkheid geworden. We hebben in maart 2021 ‘Restaurant Aan de Spuihaven’ geopend. Het concept van het restaurant is gericht op Fine Dining. Wij staan bekend om het menu “Aan de Spuihaven”. Hier kun je een keuze maken uit een 4 tot 7 gangen menu van de Chef, inclusief een bijpassend wijnarrangement. Uiteraard beschikken we ook over een à la carte menu. We beschikken over een topteam met gedreven vakmensen, inclusief een Maitre Sommelier en drie ervaren koks, die de lekkerste gerechten bereiden’.

 

Foto: een blik op het knusse en gezellige Restaurant Aan de Spuihaven

Meer weten? Ga naar www.aandespuihaven.nl of ontmoet Patrick van Dijk op één van de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Drechtsteden. Mailen kan naar info@aandespuihaven.nl

Terug naar home