Il Mercato Ambacht nieuwste parel Willaerts Group

‘De kunst bij Italiaans eten is de eerlijkheid en puurheid van producten optimaal terug te laten komen in gerechten’, aldus een trotse managing partner Barry van Wilgenburg van Il Mercato Ambacht dat afgelopen woensdag tijdens de Nieuwjaarslunch van Business Netwerk Drechtsteden (BND) in het middelpunt van de belangstelling stond.

En terecht…..samen met Bjorn van Dijl van de Willaerts Group is er weer een hotspot in het leven geroepen aan de straatkant van de Noordkade te Hendrik Ido Ambacht. En de leden van Business Netwerk Drechtsteden waren de gelukkigen die alle heerlijks mochten beproeven.

Foto: Steven Corijn (l), Barry van Wilgenburg (Il Mercato Ambacht) en Marjan van Berkel (BND) tijdens de aftrap van de Nieuwjaarslunch BND

Een weerzien van de leden van Business Netwerk Drechtsteden onder elkaar afgelopen woensdag tijdens lunchtijd. ‘Zo’n eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar geeft altijd weer energie naar elkaar toe om het jaar weer zoveel als mogelijk leden met elkaar te verbinden’, aldus Marjan van Berkel die met Steven Corijn van BND de gasten bij Il Mercato Ambacht samen met Van Wilgenburg verwelkomden en uiteraard een toost uitbrachten op een succesvol 2023. Gevolgd door een heerlijke ‘Italiaanse’ luncht.

‘We richten ons op een brede doelgroep’, aldus Van Wilgenburg over de aanpak bij Il Mercato Ambacht. ‘Er is in totaal plaats voor 120 couverts. We zijn nu ongeveer acht weken open en we zien dat het aanslaat op deze locatie gezien het aantal bezoekers en de positieve feedback. De Italiaanse keuken van Il Mercato Papendrecht heeft de afgelopen twaalf jaar al vele harten veroverd. Nu kan men dus ook in Hendrik-Ido-Ambacht van dichtbij genieten van de beste pizza’s en lekkerste pasta’s’.

Meer informatie over Il Mercato Ambacht vind je via DEZE LINK.

Alle foto’s van deze bijeenkomst zijn te vinden via de website van BND!

Volgende bijeenkomst van Business Netwerk Drechtsteden: donderdag 16 februari vanaf 18.00 uur Dineren met Directeuren bij Restaurant Aan de Spuihaven te Dordrecht.

 

Terug naar home