Het Grote FC Dordrecht Gala op 9 februari! Ook erbij zijn?

Donderdag 9 februari 2023 organiseert FC Dordrecht voor de zesde keer Het Grote FC Dordrecht Gala, ons grootste en meest exclusieve event van het jaar. Tegen het nieuwe decor van de prachtige Noordkade in Hendrik Ido Ambacht tovert FC Dordrecht het luxe Restaurant KITA deze avond om in een sfeervolle gala ambiance. Laat u verwennen met een heerlijk diner, een verfrissende wijnkeuze, fantastische muzikale acts, en natuurlijk een verrassende veiling bomvol unieke items.

Als partner/lid van Business Netwerk Drechtsteden en/of Business Netwerk Rijnmond kunt u hierbij aanwezig zijn door het aankopen van één of meerdere stoelen gezamenlijk met andere partners/leden van Business Netwerk Rijnmond en/of Business Netwerk Drechtsteden een tafel te vormen. Het belooft een spectaculaire avond te worden met culinaire hoogstandjes en topentertainment.

 

 

WAT………………Het Grote FC Dordrecht Gala

WANNEER……..Donderdag 9 februari 2023

HOE LAAT………Van 17:00 tot 24:00 uur

WAAR…………….Restaurant KITA, Noordkade 4, 3341 SZ Hendrik Ido Ambacht

DRESSCODE……Party chic

Waar gaat het om?

Een avond voor en met de club FC Dordrecht, úw club en de onze. De opbrengst komt andermaal ten goede van de jeugdopleiding welke dit seizoen onder de naam Riwal Football Academy al twee kampioenen mocht huldigen. Ook die trots wordt met elkaar gedeeld..

Voor Het Grote FC Dordrecht Gala zijn tafels voor 10 personen te reserveren. FC Dordrecht biedt daarvoor een stukje stijlvolle exposure via de socials. Een story-post inclusief tag op Instagram en Facebook en vermelding in het verslag via onze mediakanalen mits flink geboden op de veiling. Als aandenken ontvangen de partners na afloop een leuke fotoreportage en video compilatie van deze mooie avond. Uiteraard mist ethisch verantwoord.

Wat kost dit?

Een tafel – voor tien personen – inclusief alles wat we aangeprezen hebben kost EUR 2.500 ex BTW.

Bent u er ook bij? Laat het ons weten door te reageren op deze mail en wij nemen dan contact met u op! U kunt een e-mail sturen naar info@businessnetwerkdrechtsteden.nl of bel even met Marjan van Berkel via 06-46636593.

 

 

Terug naar home