Toffe Kerstborrel sfeervolle afsluiter 2022 van Business Netwerk Drechtsteden

In een toffe kerstsfeer bij lid In de Klander Muelen te Dordrecht sloot woensdagavond Business Netwerk Drechtsteden (BND) op sfeervolle wijze het jaar 2022 af tijdens de Kerstborrel 2022. ‘Een vooral positief jaar met de nodige uitdagingen, waardoor het onderhouden van een netwerk toch altijd zeer waardevol blijft, is het meeste wat je terug hoort’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van BND. ‘Dus op naar 2023’!

Lid Maarten van de Knaap van Anders Verzuim ziet vooral de ontwikkeling van het personeelsbeleid op ziekteverzuim als uitdaging. ‘We zien in het algemeen een toename van het ziekteverzuim bij bedrijven, dus dat is best wel zorgelijk’, verduidelijkt Van de Knaap. Ondernemer Peter Kloens van Gebr. Kloens geeft aan het werk eigenlijk gewoon niet aan te kunnen. Kloens: ‘Ben bezig met nog wat projecten maar eigenlijk gaan we dan al richting vol in 2023. Wel zorg ik natuurlijk voor wat gaatjes voor onze vaste klanten, die we altijd van dienst willen zijn’, aldus de mede-eigenaar van het bouwbedrijf. De aanwezige Johan van der Linde van Partyservice Nederland sprak eveneens over een uitdagend jaar. ‘In januari nog aan het corona-infuus, maar gelukkig heeft zich het in 2022 goed hersteld. Vanavond hebben we zelf zes partijen draaien, maar ik kom toch graag nog even naar de kerstborrel. Altijd nuttig en ontspannend’, aldus de horeca-ondernemer. Harry de Jong van D&O uitvaartverzorging, aanwezig met zijn vrouw Liselotte sprak tenslotte over een jaar met de nodige uitdagingen. ‘Personeel blijft eigenlijk toch wel de grootste uitdaging’, eindigt de Dordtse ondernemer.

Foto: Harry de Jong geflankeerd door links vrouw Liselotte en rechts gastvrouw Linsey Verheij van In de Klander Muelen

Kortom, een avond die prima verzorgd was met hapjes/drankjes door Linsey Verheij en het team van In de Klander Muelen. Op naar een zalige kerstperiode hopelijk voor iedereen met de pijlers gericht op een gezond, gelukkig en succesvol 2023.

Merry Christmas…!

PS: Ook meedoen met Business Netwerk Drechtsteden in 2023 en je netwerk in deze regio versterken en uitbreiden? Mail dan naar info@businessnetwerkdrechtsteden.nl of ga voor informatie naar de website www.businessnetwerkdrechtsteden.nl

Terug naar home