Nieuw lid Webmyday: ‘Overdonder je doelgroep en overtref de verwachting’….

Op de website van Webmyday van ondernemer Menno de Munter is een indrukwekkend overzicht te zien van de klanten die in het verleden en heden bediend zijn. Voor De Munter is het niet zo moeilijk: ‘Overdonder jouw doelgroep met een ijzersterke website en overtref de verwachting. Laat je verrassen door een sterke strategie en ervaar wat online marketing écht is en kan betekenen voor jouw business’, aldus de eigenaar van het online marketingbureau, dat zich heeft aangesloten bij Business Netwerk Drechtsteden. Welkom!

‘Uit het ‘veld’ ken ik de praktische ervaring en enorme kennis en netwerk wat Menno beschikbaar stelt binnen het netwerk. Ook is Menno met zijn team actief in en bij de bedrijfsvoering voor de maatschappij met zijn steun voor De High Five Foundation, Louterbloemen en het Nationaal MS Fonds. Daarom ben ik blij met de toevoeging van Webmyday’, aldus Marjan van Berkel die samen met Steven Corijn het netwerk van Business Netwerk Drechtsteden uitbouwt.

Foto: nieuw lid van Business Netwerk Drechtsteden Menno de Munter van Webmyday: ‘Overdonder je doelgroep en overtref de verwachting…’

De Munter licht tot slot toe: ‘Al sinds 2010 helpen we klanten om online zichtbaar te worden en de verwachting van hun doelgroep te overtreffen. Door visueel spannende designs, onmisbare vakkennis én onderscheidende ideeën. Voor standaard marketingjargon zijn we allergisch. Wij communiceren lekker duidelijk, passend én origineel’.

Meer weten over Webmyday? Ga naar www.webmyday.nl of ontmoet Menno de Munter op één van de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Drechtsteden.

#business #netwerk #verbinden #nieuwlid #drechtsteden

Terug naar home