Heerlijke, ontspannende pré-kerst bijeenkomst bij Sligro Rotterdam-Zuid smaakt naar meer!

Het bleek een topavond te zijn bij Sligro Rotterdam-Zuid. Vestigingsdirecteur Ralph Post had afgelopen woensdag alles uit de kast gehaald om de ruim 80 aanwezigen uit het netwerk van Business Netwerk Rijnmond en Business Netwerk Drechtsteden op hun best te voorzien van een ontspannend avondje netwerken. En hij slaagde ‘met verve’. Met de ondersteuning van een aantal ondernemers – die hun specifieke ‘waren’ toonden en lieten proeven – én onder het genot van diverse heerlijke drankjes, bleek de uitgedachte formule van Post uitstekend te werken.

Over leiderschap aan zijn team geen woord te klagen. Dit liet Post ook duidelijk zien aan de aanwezigen door zijn eigen team mensen een hart onder de riem te steken en te prijzen om hun tomeloze inzet en toewijding. En dat ontging ook Sinterklaas en Piet niet! De goedheilige man had een zware reis naar Rotterdam-Zuid ondergaan en sprak een bemoedigend woordje met Ralph Post. Ook ontkwamen Marjan van Berkel, Erik van Veen, Eric Nijemanting, Steven van Dijk en Steven Corijn niet aan Sinterklaas. De nodige woorden werden gesproken, maar uiteindelijk allemaal weer met een lach gesust middels een passend geschenkje.

Alle aanwezigen konden onbeperkt gebruik maken van de diverse food & drinks mogelijkheden en ontvingen bij het verlaten van de locatie een prachtige goodybag. Fariba van Moorsel van Van Moorsel Juweliers verlootte een prachtige diamant ter waarde van 1.000 euro en stagiaire Ruben had de pepernoten-prijsvraag uitgewerkt, waarbij ook hiér weer drie prijswinnaars tevreden naar huis konden gaan met een prachtige kerstpakket.

Foto onder: ook special guest oud-voetballer Arnold Scholten ontkwam deze keer niet aan Sinterklaas en moest even op het matje komen……

Kortom, een zeer geslaagde avond met dank aan Ralph Post en zijn team. Zeker voor herhaling vatbaar!

Stay tuned! Binnenkort volgen alle foto’s op de website…..

Terug naar home