BND-lid TO BE FOUND wéér bij de snelst groeiende én beste agencies van Nederland

Géén toeval. De online marketeers van TO BE FOUND – lid van Business Netwerk Drechtsteden – veroveren dit najaar opnieuw de FD Gazellen Award én een toppositie in de FONK150. Dat werd bekend gemaakt op 21 oktober (FD Gazellen) en 23 november (FONK150). Het team overtreft daarmee hun prestaties van 2022 en sluit 2023 af met twee grootse successen.

FONK is een vooraanstaand magazine en platform op het gebied van marketing en media. Ieder jaar doen zij onderzoek naar de klanttevredenheid bij de agencies van Nederland. De 150 agencies die het beste uit de bus komen worden vervolgens opgenomen in de FONK150. Een trotse Wilfred Stomp: ‘TO BE FOUND scoorde vorig jaar al een 8.6 gemiddeld bij onze klanten, maar is dit jaar beoordeeld met een 9.3! Daarmee behoren wij tot de top 10 van álle agencies van het land. Binnen onze eigen categorie – digital bureaus middelgroot (10 tot 24 medewerkers) – staan wij op positie 4 en als het gaat om business acceleration zijn wij in deze categorie de allerbest’. Kortom, een ontwikkeling om trots op te zijn’.

Foto: het stralende team van TO BE FOUND met founder Wilfred Stomp (5e van links)

Snel groeiende bedrijven zijn FD Gazellen

Het Financieele Dagblad reikt jaarlijks awards uit aan de snelst groeiende Nederlandse bedrijven. TO BE FOUND mocht deze dit jaar voor de tweede keer op rij in ontvangst nemen. Ook op deze award zijn de vakidioten van het online marketing bureau trots.

TO BE FOUND groeit gigantisch in 2022

TO BE FOUND groeit al jaren in personeel en in omzet, maar in 2022 ging dit toch wel het hardst. Waar de 16 bureaus op het kantoor in het begin van het jaar nog zeker niet allemaal bezet waren, zijn er inmiddels al bureaus bijbesteld om al het personeel een plek te kunnen geven. Ook het aantal klanten, de grootte van de projecten en daarmee de omzet ontwikkelden zich dit jaar in snel tempo. Het team is blij met de groei die ze doormaken en kijkt uit naar een mooi 2023 met mooie nieuwe en doorlopende online marketing projecten.

Meer weten? Ga naar www.tobefound.nl of ontmoet Wilfred Stomp op één van de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Drechtsteden.

Terug naar home