Willaerts Group: opening Il Mercato Ambacht én nieuwe overnamepartner Strada del Vino

‘Onze drijfveer is gastvrijheid. Daarbij proberen we de verwachting van onze gasten te overtreffen. Een bezoek aan de horeca moet een beleving zijn voor onze gasten, waarna ze nog een keer terug willen komen’, aldus horeca-ondernemer Bjorn van Dijl over zijn drijfveren die hij met de Willaerts Group realiseert.

De ontwikkelingen van de Willaerts Group staan niet stil. Het lid van Business Netwerk Drechtsteden heeft weer een aantal nieuwe horeca-locaties erbij. Op een prachtige locatie aan de Noordkade van het Waterbusplein te HI Ambacht realiseert worden op ruim duizend vierkante meter twee waanzinnige horecazaken gerealiseerd met een groot terras aan het water en met een interieur van internationale allure. ‘Eén van de twee horecazaken – Il Mercato Ambacht – wordt de succesformule Il Mercato 2.0, geroemd om z’n authentieke Italiaanse keuken met pure smaken en (h)eerlijke gerechten. Na maanden hard werken is het vandaag – woensdag 30 november – zover: de eerste gasten worden hier verwelkomd’, aldus een trotse Van Dijl.

Foto: horeca-ondernemer Bjorn van Dijl hier in een gezellig onderonsje in het BNR/BND netwerk met collega-ondernemer Ad Janssen

Verder heeft de Willaerts Group in Michel van der Heiden een overname partner gevonden voor de locatie Strada del Vino in Dordrecht ‘Michel kent de stad goed en samen mijn zijn enthousiasme en gedrevenheid is Strada del Vino bij hem in goede handen.’ Voor Michel zelf is het fijn om op deze manier Strada del Vino voort te zetten. ‘Dit concept zit steengoed in elkaar met bewijs van inmiddels elf jaar Il Mercato Papendrecht’, aldus Van der Heiden enthousiast.

Over de Willaerts Group

De naam is te danken aan Grand Café Willaerts in Papendrecht. Dit restaurant was de eerste zaak van eigenaar Bjorn van Dijl. Deze horeca ondernemer in hart en nieren zag zijn kansen in Papendrecht en opende vervolgens het Italiaanse restaurant Il Mercato aan de Markt in het centrum. Kort daarop verscheen in Dordrecht: Strada del Vino. Dit restaurant heeft hetzelfde Italiaanse concept als Il Mercato in Papendrecht. In 2018 opende Le Barrage haar deuren na een indrukwekkende verbouwing. In 2020 was het de beurt aan Urban Streetfood Bar met een hoog ‘Instagrammable gehalte’. Per heden wordt er met twee nieuwe zaken erbij – Il Mercato 2.0 – , wederom een nieuw hoofdstuk toegevoegd.

Meer weten over de mogelijkheden bij de Willaerts Group? Neem contact op met Zwaan Maas of ga naar www.willaertsgroup.nl

 

Terug naar home