Geslaagde editie ‘Dineren met Directeuren’ in Dordtse binnenstad

Eigenaar Frank Mol van BistroTwee33 in Dordrecht liet zich weer met zijn team van zijn beste kant zien tijdens een nieuwe editie van ‘Dineren met Directeuren’ van Business Netwerk Drechtsteden afgelopen maandag 14 november. Met de veertig deelnemers bleek de locatie wederom een mooie gelegenheid tot verbinding in de Dordtse binnenstad.

Verbinding door kennis te delen bleek een welgemeende deler te zijn voor de aanwezigen. Naast het uitstekende driegangenmenu vond tussentijds ook de diverse pitches plaats, waarbij de aanwezigen automatisch informatie en ontwikkelingen met elkaar deelden. Uiteraard waren de dagelijkse wereldse ontwikkelingen gesprek van de dag, maar de pitches zorgde voor afwisseling hierin. Van Cor van Marle van Facet tot Sylvia Kooijman van FlexRent en van Erik van Veen van Zano tot Hans de Zeeuw van FC Dordrecht.

Foto: Frank Mol, eigenaar van Bistro Twee33, naast Marjan van Berkel van BND tijdens zijn toelichting

Frank Mol gaf een inzicht in de ontwikkeling van zijn Bistro Twee33 en de huidige situatie nu hij sinds 1,5 jaar de enige eigenaar van het prachtige etablissement is. ‘Het blijft een prachtig vakgebied en ik ben blij om voor Business Netwerk Drechtsteden dit weer te hebben mogen verzorgen’, aldus de Dordtse horeca-ondernemer.

Voor de foto’s:  zie DEZE LINK!

Terug naar home