Authentieke J. Van Mourik & Zn sluit zich aan bij Business Netwerk Drechtsteden

Ondernemer Niels van Mourik had het naar zin tijdens de afgelopen editie van ‘Dineren met Directeuren’ bij Bistro Twee33 van Frank Mol. ‘Een leuk netwerk, waarvan wij graag onderdeel zijn om onze kennis maar vooral ook ons netwerk te delen. Dat is het leuke van een club als Business Netwerk Drechtsteden. Maar ik sluit ook graag aan bij Business Netwerk Rijnmond’, aldus de sympathieke ondernemer uit Alblasserdam. Welkom Niels!

J. van Mourik & Zn omvat niet voor niets een rijke historie. ‘Wij zijn sinds 1976 gevestigd in Alblasserdam. Wij verkopen een groot assortiment dames-, heren- en kinderschoenen, laarzen, lederwaren, koffers, modeaccessoires en producten voor het onderhoud van schoenen en lederwaren. Ons bedrijf is al in 1865 opgericht. Wij hebben als zesde generatie in 2011 de zaak overgenomen’, vertelt eigenaar Niels van Mourik.

Van Mourik licht het onderscheidende van zijn zaak toe: ‘Wat veel mensen (nog) niet weten is dat wij één van de slechts drie Greve Ateliers in Nederland hebben om uniek maatwerk te kunnen bieden met een herenschoen die volledig naar wens kan worden samengesteld. Wij behoren tot de selecte club Greve Schoenen-kleurspecialisten in ons land en finishen blanco modellen van het mannenschoenenmerk op verzoek in elke denkbare kleur in onze instore atelier. Een unieke schoen voor een uniek persoon. De combinatie van J. van Mourik sinds 1865 en Schoenfabriek Greve sinds 1898 staat garant voor een traditie in kwaliteit, handwerk en pure klasse’.


Foto: Niels van Mourik (l) aan de slag in zijn unieke atelier te Alblasserdam

Van Mourik vindt het belangrijk om het netwerk goed te onderhouden. ‘Belangrijk vind ik het om het netwerk regelmatig te zien. Als ondernemer zijn zakelijke contacten waardevol en vind ik het belangrijk om te kijken of je elkaar ergens mee kan helpen. Dat hoort erbij en doe ik graag’.

Meer weten over J. van Mourik & zn? Ga naar www.vanmourikschoenen.nl of ontmoet Niels van Mourik op één van de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Drechtsteden.

Terug naar home