Met speciale ZANO smoking aanbieding óp naar de gala- en feestdagen!

Al jaren is ZANO Luxury Tailoring een gewaardeerde partner van Business Netwerk Drechtsteden (BND). Met Erik van Veen aan het roer – tegenwoordig gesitueerd aan de Admiraliteitskade 85 boven Kaat Mossel – is de maatpakkenspecialist een regelmatige bezoeker van de bijeenkomsten van Business Netwerk Drechtsteden. ‘We zijn al jaren een tevreden partner van BNR’, aldus Van Veen.

ZANO Luxury Tailoring legt zich al 15 jaar toe op het vervaardigen van de meest exclusieve maatpakken, maatjasjes, trouwpakken op maat en alle andere items uit uw garderobe. ‘Zano vervaardigt uitsluitend maatwerk’, aldus Van Veen. ‘Maatshirts en pakken van ZANO lenen zich voortreffelijk voor het binnenhalen en binden van zowel nieuwe klanten als medewerkers. ZANO biedt maatpakken van Italiaans design die met de “ZANO”-hand worden vervaardigd. De kleermakers van ZANO dragen zorg voor het vervaardigen van een ZANO-maatpak met onder andere gepiqueerde revers (natuurlijke rolling), verstevigde binnenzakken en een broek met driepuntssluiting en voorzien van een creditcardzakje en coinpocket’, verduidelijkt Van Veen.

Foto: Erik van Veen van ZANO Luxury Tailoring, partner van Business Netwerk Drechtsteden

SPECIALE AANBIEDING:

Richting de gala- en feestdagen heeft ZANO een aantrekkelijke aanbieding op het gebied van smokings. Van Veen licht toe: ‘We gaan voor Italiaanse perfectie. Voor de gala- en feestdagen hebben we een speciale White Label aanbieding (smoking, shirt & zijden strik van 897,- voor 679 euro. En Blue Label aanbieding (smoking, shirt & Zijden strik) van 1.047,- voor 799 euro. Kortom, aantrekkelijke prijzen tegen topkwaliteit om er op je best uit te zien. Neem gerust contact op’.

Maak direct een afspraak via https://zanoafspraak.timetap.com/#/  of neem contact op met Erik van Veen. Meer informatie vindt u via www.zano.nl

Terug naar home