Rockx Professionals treedt toe tot netwerk Rijnmond/Drechtsteden

Voor Edwin Steevens, Commercieel Manager Nederland van detacheringsbureau Rockx Professionals,  is het van belang om zichtbaar te zijn en kennis en netwerk te delen met anderen. ‘Het netwerk van Business Netwerk Rijnmond en Business Netwerk Drechtsteden past daar uitstekend bij’, aldus Steevens die met Rockx Professionals per heden toetreedt als nieuw lid. Welkom Edwin!

‘We groeien zelf hard. Inmiddels hebben wij meerdere teams met ambitieuze medewerkers en dit aantal groeit nog altijd. Verdeeld over vestigingen in heel Nederland met kantoren in Hendrik-Ido-Ambacht, Breda, Den Haag en Nieuwegein, bemiddelen wij professionals voor het bedrijfsleven en organisaties’, aldus Steevens die zelf zich zal mengen in beide netwerken.

Foto: Edwin Steevens, commercieel manager Nederland van nieuw lid Rockx Professionals

Edwin Steevens: ‘Elke dag zetten we ons weer in voor kandidaat en klant. Vacatures bij mooie, lokale bedrijven verdienen het om ingevuld te worden. Met Rockx Professionals ondersteunen wij bedrijven ook met HR vraagstukken en gaan lokaal te werk. Dat werkt. Hierdoor hebben wij goede kennis van de markt en kunnen wij onze klanten voorzien van het juiste advies. We kijken daarbij verder dan het CV alleen.’

Meer weten over Rockx Professionals? Ga naar www.rockxnl.nl of neem contact op met Edwin Steevens via e.steevens@rockxprofessionals.nl

 

Terug naar home