Gezellige ZomerBBQ centraal tijdens herstart 2e deel netwerkseizoen

Een gezellig weerzien van ongeveer 100 bestaande en nieuwe zakelijke relaties met een heerlijke ZomerBBQ in een sportieve en muzikale atmosfeer op het veld bij FC Dordrecht, partner van Business Netwerk Rijnmond en Business Netwerk Drechtsteden. Dat is in het kort de samenvatting van de jaarlijkse ZomerBBQ van het business netwerk afgelopen woensdag 31 augustus.

‘Ieder jaar weer een mooi treffen. En het mooie weer was ook weer fantastisch’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn die ook dit jaar weer voor de gasten een heerlijke, ontspannen ZomerBBQ geregeld hadden, met dank aan Hans de Zeeuw en Peter Nolet van FC Dordrecht. Met de muzikale omlijsting van de immer enthousiaste DJ Ed van Katwijk was het dan ook goed toeven.

‘Je merkt het dat iedereen er weer veel zin in heeft. Investeren in je netwerk op een gemoedelijke en gezellige wijze is nog steeds waar we voor staan. Door onze manier van verbinden, vinden partners en leden elkaar en daar is eenieder bij gebaat’, verduidelijkt Marjan van Berkel.

Foto: het populaire penalty schieten zorgde voor verrassende doelpogingen!

Tijdens het welkomstwoord nam Steven Corijn even de gelegenheid om ‘naar boven te kijken’. En niet zonder reden. ‘Vorig jaar tijdens de ZomerBBQ hebben we heerlijk getafeld met ons jarenlange trouwe lid Robert-Jan de Heer, die helaas dezelfde avond in zijn slaap overleed. Dat heeft ons allemaal diep getroffen. Een toost op Robert-Jan vanavond is dan ook zeker op zijn plaats. We zullen hem niet vergeten’, aldus Corijn die op een passende manier het glas hief op Robert-Jan.

Uiteraard mocht het jaarlijkse penalty & lat schieten & lat niet ontbreken. Er werd dan ook weer veelvuldig gepoogd om de doelman te verschalken. Dit lukte niet eenieder, maar in combinatie met het lat schieten kwam dit jaar Ahmed Marguoum, eigenaar van Yasbouw, als winnaar tevoorschijn. De heerlijke BBQ met de diverse food & drinks zorgde vervolgens voor de volle maag bij de aanwezigen. Er werd dan ook nog lang nagetafeld, waarbij ook deze editie weer als succesvol kan worden beschouwd.

Meer weten over Business Netwerk Rijnmond? Ga naar www.businessnetwerkrijnmond.nl

Meer weten over Business Netwerk Drechtsteden? Ga naar www.businessnetwerkdrechtsteden.nl

Terug naar home