ZANO Luxury Tailoring deelnemer aan Mosselen aan de Maas op 24 en 25 augustus

Al jaren is ZANO een gewaardeerde partner van Business Netwerk Drechtsteden (BND) en Business Netwerk Rijnmond (BNR). Met Erik van Veen aan het roer – tegenwoordig gesitueerd aan de Admiraliteitskade 85 boven Kaat Mossel – is de maatpakkenspecialist een regelmatige bezoeker van de bijeenkomsten van BND/BNR. ‘Het netwerk is altijd een mooie gelegenheid om ervaringen, kennis en uiteraard contacten met elkaar te delen. Vandaar dat wij al jaren een tevreden partner zijn’, aldus Van Veen.

Niet alleen binnen het netwerk van BND/BNR, maar ook in het overige Rijnmondse netwerk is ZANO met regelmaat actief. Erik van Veen hierover: ‘Op woensdag 24 en donderdag 25 augustus van 14.00 tot 22.00 uur is bijvoorbeeld de 8e editie van Mosselen aan de Maas. Hier zijn wij standhouder. Het is een exclusief, culinair en zakelijk evenement waar ondernemers, managers en directeuren samenkomen om te netwerken en nieuwe samenwerkingsverbanden aangaan. Vertrouwd en sfeervol in het luxe tentenpaviljoen op de kade van de SS Rotterdam’.

Foto met Erik van Veen van ZANO: ‘Zie ik jullie ook bij Mosselen aan de Maas’?

‘Wij presenteren hier onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe najaarscollectie FW22/23. Al ruim 15 jaar leggen we ons toe op het vervaardigen van de meest exclusieve maatpakken, maatjasjes, trouwpakken op maat en alle andere items uit de mannelijke garderobes’, verduidelijkt Van Veen.

Wilt u ook als relatie van ZANO langskomen op de 24 of 25 augustus op Mosselen aan de Maas? Meld je dan aan via DEZE LINK met code ZP0TLQZ693MO.

 

 

Voor overige afspraken of kennismaking met ZANO en/of Erik van Veen:

 

ZANO Luxury Tailoring

Admiraliteitskade 85 – 3063 EG Rotterdam – Tel: 010-7171723 – E-mail: erik@zano.nl

#business #verbinden #netwerk #businessnetwerkrijnmond #mosselenaandemaas

Terug naar home