Parel ‘Art & Dining’ zonnig decor voor heerlijke Zomerlunch Business Netwerk Drechtsteden

Meesterkok Ad Janssen bewees met zijn locatie Art & Dining op 23 juni jl dat hij beschikt over één van de Dordtse pareltjes qua lunch & dining. Het terras prachtig uitgezet, de zon in volle glorie, waarna ruim 35 leden van Business Netwerk Drechtsteden waren afgekomen op een heerlijke netwerklunch bij Restaurant Art & Dining in Dordrecht.

Onder gepaste muzikale begeleiding van Maarten stroomde al snel het terras vol. Ook deze keer was er sprake van tafelschikking waarbij vooraf toch enigszins geprogrammeerd mensen naast elkaar werden gezet. Vooral voor de nieuwe leden van belang om op deze wijze de bestaande leden te leren kennen.

Foto: een zomerse blik tijdens een zomerse netwerklunch bij Art & Dining

Het drie-gangen menu, gevolgd door een heerlijke wijnkeuze, ging er zonder problemen in en uiteraard werd gebruik gemaakt van het centrale deel om op deze wijze via korte pitches elkaar te informeren en te leren kennen.

Met een geslaagde lunch als resultaat, werd het netwerkgedeelte rond 14.30 uur afgesloten, waardoor uiteraard de leden de gelegenheid hadden om nog even terug aan het werk te gaan. Onder het motto ‘lunchen moet je toch’ bleek dergelijk lunch wederom enorm leuk en nuttig aan te slaan binnen het netwerk.

Meer weten over Business Netwerk Drechtsteden? Ga naar www.businessnetwerkdrechtsteden.nl of neem contact op met Marjan van Berkel of Steven Corijn.

Terug naar home