Culinair topgenot bij DeliCees tijdens Dineren met Directeuren

Bij DeliCees in Dordrecht van meesterkok Cees Timmermans is het altijd uitstekend culinair toeven. Dat ondervonden ook de deelnemers van de nieuwe editie van Dineren met Directeuren van Business Netwerk Drechtsteden op 16 mei jl. Echtgenote Esther ontving alle deelnemers bij de deur hartelijk op en de heerlijke witte wijn stond dan ook al op de deelnemers te wachten. Een heerlijke geroezemoes in het kleine restaurant dat helemaal gevuld was met leden van Business Netwerk Drechtsteden.

Een uitstekend op dreef zijnde Cees Timmermans met zijn team zorgde voor een culinair en verbindend netwerkdiner. Een editie van Dineren van Directeuren waarbij het eigenlijk allemaal vanzelf ging. De deelnemers werden uiteraard aan tafel geplaatst, maar vonden zich in de gezellige ruimten van DeliCees vanzelf gedurende de avond. Er werden deze avond dan ook weer mooie matches gemaakt.

Het restaurant van DeliCees was speciaal door Cees Timmermans deze avond van 16 mei voor Business Netwerk Drechtsteden geopend. Timmerman stond zelf in de keuken. Cees Timmermans over zijn meesterschap: ‘Alles maar dan ook alles is hand en eigengemaakt. We besteden heel veel aandacht aan de voorbereidingen om zodoende alle deelnemers met de heerlijkste en pure gerechtjes te kunnen verwennen’.

 

Kijk HIER naar alle foto’s.

Op naar de zomerlunch bij Art en Dining op 23 juni…..!

Terug naar home