Nieuw BND-lid TO BE FOUND behaalt topnotering binnen Emerce100

Je maakt het als Business Netwerk Drechtsteden BND) niet elke dag mee dat nieuwe leden benoemd worden tot één van de snelst groeiende bureaus. Wel bij Online marketing bureau TO BE FOUND uit Dordrecht dat door Emerce onlangs benoemd werd tot de nummer 9 onder de kleine, digital marketingbureaus van Nederland. Een benoeming om trots op te zijn. Van harte gefeliciteerd!

Emerce maakte op 28 april hun top 100 van digital agencies bekend. Voor de Dordtse online marketeers is dit de derde prijs die zij dit businessjaar binnenslepen. In het najaar van 2021 werd TO BE FOUND door Het Financieele Dagblad uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bureaus, en door FONK tot de nummer 2 onder de kleine online-bureaus van Nederland. Op de opname in de lijst van Emerce zijn de marketeers nog het meest trots. “Emerce is een echte autoriteit in de online wereld, en in dit onderzoek staan de ervaringen van onze klanten centraal.” aldus oprichter Wilfred Stomp. ‘Emerce is een vooraanstaand platform op het gebied van online business en marketing’.

Foto: het enthousiaste team van TO BE FOUND, nieuw lid van Business Netwerk Drechtsteden!

Over nieuw BND-lid TO BE FOUND

Wilfred Stomp licht het bedrijf in het kort nader toe: ‘Ons team van TO BE FOUND bestaat uit enthousiaste specialisten op allerlei gebieden van online marketing, zoals SEO en online advertising. Al ruim 15 jaar helpen wij bedrijven om online op te vallen, en daarin hebben wij al meerdere grote successen geboekt. De erkenning van Emerce geeft ons daarin een mooie extra boost’.

Meer weten over het Dordtse bureau? Ga naar www.tobefound.nl of ontmoet Wilfred op één van de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Drechtsteden.

Terug naar home