Geslaagde editie van ‘Pape City Drinks & Bites’ van Business Netwerk Drechtsteden

Niet één maar twee horeca-locaties in Papendrecht bepaalden 13 april het succes van de eerste editie van ‘Pape City Drinks & Bites’ van Business Netwerk Drechtsteden (BND). ‘Het was een leuke, geslaagde bijeenkomst’, aldus Marjan van Berkel terugkijkend op een eerste editie. ‘Zeker voor herhaling vatbaar’.

De deelnemers stonden al vroeg aan de deur, waarbij sommigen zelfs de moeite hadden genomen om met de fiets en de scooter aan te komen. ‘Het motto van de avond was ‘to share’ en zo ook met het eten. We begonnen bij Jut en Jul boven in de speciaal voor ons gereserveerde ruimte met een selectie van voorgerechtjes to share’, licht Van Berkel toe.

Uiteraard zijn dergelijke bijeenkomsten prima geschikt om enkele nieuwe leden voor te laten stellen. Dit keer was het de beurt aan Jan van der Meijden van Jario, Diana de Boer van Exacto en Stanley Matena van Your Workwear. De pitches kwamen uit de losse pols, waardoor de nieuwe leden gedurende de gehele avond eenvoudig verbonden werden met de bestaande leden.

Foto: een gezellige, verbindende eerste editie van ‘Pape City Drinks & Bites’ van BND

Nadat de eerste dorst en honger gestild was bij Jut en Jul, was het moment daar om gezamenlijk naar Restaurant Willaerts te lopen. Met een heerlijk zonnetje bleek het terras dan ook nog even ideaal om er nog een heerlijk drankje te nuttigen. Eigenaar Bjorn van Dijl lichtte toe hoe hij in zijn ondernemerschap van Crazy Piano’s nationaal en internationaal tot de Willaerts Group gekomen is met de overname van Willaerts 12,5 jaar geleden.

De ‘to share’ planken met hoofdgerechten van bavettes en gamba’s namen vervolgens gretig aftrek geflankeerd met een heerlijk wijntje, werd de avond iets later dan ingepland afgesloten. Samengevat kijken we terug op een geslaagd evenement.

Ook de foto’s bekijken van deze gezellige avond? Ga dan naar DEZE LINK!

 

Terug naar home