Netwerkeditie Putt & Burgers voor herhaling vatbaar!

De editie van Putt & Burgers van Business Netwerk Drechtsteden afgelopen donderdag is zeker voor herhaling vatbaar. Ongeveer 30 partners leden van het zakelijk platform hadden de moeite genomen om richting partner Crayestein Golf te komen, om sportieve en zakelijke momenten met elkaar te delen.

‘Doelstelling is altijd om verbindingen te realiseren in een gezellige en gemoedelijke sfeer. Putten is toch iets waar even de aandacht voor nodig is, en aangezien dit in teamverband van drie personen plaats vond, blijken dit ideale momenten te zijn om met elkaar even van gedachten te wisselen in een sportieve setting’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Drechtsteden.


Foto: Marjan van Berkel & Peter Kloens, winnaar van Putt & Burgers bij Business Netwerk Drechtsteden

Na het sportieve gedeelte was het tijd voor het gezamenlijke nutten van een heerlijke hamburgers. Het mocht natuurlijk ook niet ontbreken aan de prijsuitreiking, want uiteindelijk is een spelelement altijd goed voor ontspanning & verbinding.

En wie er met de prijzen vandoor gingen? Peter Kloens van Bouwbedrijf Kloens kaapte verrassend de eerste prijs weg, gevolg door Arjan Buitelaar van Lambrane Ontwikkeling en Martijn Haartsen van HDS Solutions. Anne-Marie Snel van Prinsenhof Notarissen scoorde de poedelprijs. En ook deze keer wonnen er een aantal leden een gezamenlijke kennismakingspakket bij Crayestein Golf om zodoende het golfspel nader te leren kennen.

Met een heerlijk kopje koffie, werd de bijeenkomst gezamenlijk in netwerkstijl afgesloten.

Met dank aan Crayestein Golf / Christian Krijnen voor de goede zorgen.

Ook lid worden van Business Netwerk Drechtsteden? Mail dan naar info@businessnetwerkdrechtsteden.nl

Terug naar home