Hij komt er weer aan: de grote virtuele Valentijns proeverij op 11 februari

‘Het lijkt wel of er geen einde aan komt. Als deelnemer van onze proeverijen willen we je graag weer verrassen. Covid stabiliseert nu dus wegens doorslaand succes hebben wij de schouders er weer eens onder gezet. Onder het motto van “zorgen moet je doen en niet maken” probeert Wijnhuis 167 de gezelligheid bij u in huis te brengen’, aldus eigenaar Frank Kila.

Verdorie, wanneer dan zul je je afvragen. Met Valentijnsdag in zicht houden zij weer een virtuele wijnproeverij. Vrijdag 11 februari 2022 om 20:30 uur is de datum om te onthouden.

De avond wordt afgetrapt en afgesloten met een muzikaal intermezzo van René van der Weijde. Nick van den Heuvel (sommelier van Parkheuvel **), Huug Duin (klassiek entertainer) en Ernstjan Overduin (erkend wijnauthist) , 3 romantici in de dop, zijn van stal gehaald om  weer een klassiek Covod19-proeverij te organiseren.

Het thema is de liefde. Vanuit je luie stoel kun je genieten van een klassieke proeverij. Op 1 ½ meter afstand worden van te voren de proefflesjes aangeleverd waarna je middels een live-stream kan genieten van beide heren. Je eigen glazen moet je nog wel even regelen.

Het wordt een verliefde proeverij. Immers er mogen wel weer eens vlinders in onze buik verschijnen. De heren gaan volledig los. Je krijgt de proeverij aangeleverd in een doos met daarin 8 proefflesjes, een beschrijving, een pubquiz…En niet geheel onbelangrijk een instructie hoe je in kunt loggen.  En natuurlijk een fles mousserend om het geheel af te sluiten of op te starten. Dit alles voor € 59,50 per proeverij voor 2 personen exclusief verzendkosten.

Meld je aan via de site (www.virtueleproeverij.nl) of via de mail (proeverij@wijnhuis167.nl)

Esra (06-155.11.998), Matthijs (06-122.65.212) of Frank (06-126.47.083) 

Terug naar home