Geslaagde huiselijke Ondernemersborrel bij ING

Dat de ING hun nieuwe stijl op kantoor in Dordrecht met verve hebben aangepakt, bleek tijdens de Ondernemersborrel van Business Netwerk Drechtsteden (BND) van 3 november jl. Ronald Blonk, Evert de Gijsel en Maaike Popijus van de ING hadden het goed voor elkaar en brachten het kantoorpand aan de Johan de Wittstraat in de Dordtse stad op een geheel eigen wijze onder de aandacht.

De huiselijke stijl van ING wordt in het kantoor duidelijk gemaakt door een specifieke, flexibele indeling van het kantoorpand. ‘We proberen zoveel als mogelijk deze nieuwe huisstijl te integreren binnen ING, zodat we ook met onze klanten en medewerkers naar nieuwe kansen, mogelijkheden en waar nodig oplossingen in onze dienstverlening kunnen kijken’, aldus Ronald Blonk en Evert de Gijsel.

Foto: Ronald Blonk van de ING zorgde samen met Marjan van Berkel voor de aftrap

Opgedeeld in onderdelen en zogenaamde ‘kleine kamers’ konden leden van BND gebruik maken en hun producten/diensten onder de aandacht van de ruim 35 aanwezigen brengen. Op een ontspannen manier verliep de Ondernemersborrel, waarna vanaf 18.00 uur de benedenruimte opgezocht werd, waar – wederom in huiselijke sferen – een wijnproeverij werd gehouden door BND-lid Frank Kila van Wijnhuis 167. Met heerlijke hapjes erbij, bleken het de ideale ingrediënten voor een interessante netwerkavond waarbij leden gemoedelijk kennis en netwerk met elkaar konden delen.

Meer weten over de mogelijkheden van ING? Neem contact op met Ronald Blonk, Evert de Gijsel of Maaike Popijus.

Terug naar home