Geslaagde ZomerBBQ 2021 Business Netwerk Drechtsteden

Het heerlijke zonnetje gisteren schijnend op het veld van FC Dordrecht – partner van Business Netwerk Drechtsteden – kwam de geslaagde ZomerBBQ van het netwerk alleen maar ten goede. Met een relaxte beat op de achtergrond, had Peter Nolet en zijn team goed uitgepakt met de uitstekende verzorging van de ZomerBBQ voor de leden van Business Netwerk Drechtsteden.

Food, drinks en gewoon weer bij elkaar komen als business netwerk. Ruim veertig leden van het netwerk in Drechtsteden beleefden een ontspannen avond aan de rand van het veld. Af en toe een intermezzo, waarbij Peter Koops nog een mooi geschenk aan ieder ter beschikking stelde, Henk Donkervoort de mogelijkheden voor FC Dordrecht bekrachtigde, Jan van der Wildt de jarige job was en Leen van der Linden, en Ahmed Marguoum, Ralph Post als nieuwe leden werden voorgesteld. En waarbij Ralph Post uiteindelijk de jaarlijkse editie van het penalty schieten op zijn naam schreef. Hij was dan ook de verdiende winnaar van een heerlijke fles.

Foto onder: Winnaar Ralph Post van het penaltyschieten ontvangt de fles van Marjan van Berkel

Kortom, een verbindende avond wederom voor herhaling vatbaar.

Op naar 27 september!

 

 

Terug naar home