‘Lege cartridges en oude mobieltjes voor viervoeters van KNGF Geleidehonden’

‘Wist je dat de meeste lege cartridges en oude mobieltjes geld waard zijn? Daarom horen ze niet thuis op de afvalberg. Samen zorgen we ervoor dat lege cartridges en mobiele telefoons een tweede leven krijgen’, aldus Bart de Bruin van Quinton BHV, ambassadeur van ons netwerk en daarbij deze actie voor het KNGF Geleidehonden aankaartend.

Foto: het opleiden van blindengeleidehonden blijft belangrijk!

Bart de Bruin licht toe: ‘Door LEGE CARTRIDGES EN OUDE MOBIELTJES in te zamelen steun je ook gelijk een goed doel, zoals KNGF Geleidehonden. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven te geven met een speciaal opgeleide hond. Een beperking kan mensen het gevoel geven dat zij vastzitten in hun eigen wereld. Gelukkig is KNGF Geleidehonden met professioneel getrainde honden in staat om deze mensen vooruit te helpen. Dat doen wij al 86 jaar. Inmiddels hebben we duizenden honden opgeleid en daarmee de levens van heel veel mensen ingrijpend veranderd. Letterlijk werelden voor hen geopend.’

‘Als je weet hoeveel mensen Bart helpt en verbindt, dan is het een kleine moeite om te kijken of we ook vanuit ons netwerk kunnen helpen’, licht Steven Corijn toe die dit dan ook graag op deze wijze onder de aandacht brengt.

Kortom: Open meer werelden met KNGF en lever je lege cartridge of oude telefoon in!

Vraag bij Eeko een gratis inzameldoos aan. Vanaf 20 ingezamelde cartridges en/of mobiele telefoons, haalt Eeko de box ook weer kosteloos op. Meld je bedrijf hier aan!

Voor vragen kun je contact opnemen met Bart de Bruin, via bart@quintonbhv.nl !

#KNGFopentwerelden #cartridgesvoorKNGF #mobieltjesvoorKNGF

Terug naar home