Heerlijke zomerlunch bij Heeren van Ambacht

Inmiddels is het traditie geworden om in juni een heerlijke zomerlunch van Business Netwerk Drechtsteden (BND) te beleven.

Deze keer te gast bij De Heeren van Ambacht. Dat Marcel Baanen en Rob Daalhuizen in het Ambachtse een prachtige locatie met uitstekende culinaire voorzieningen hebben werd afgelopen 15 juni weer duidelijk voor de leden van BND.

Foto: Gastheer Marcel Baanen tussen Robert-Jan de Heer (l) namens BND lid Micros en Steven van Dijk namens partner Dubbelsteijn BMW/MINI

 

Foto: de BND-leden Bianca Nijsen en Tommie Nijhoff

Niets te veel gezegd. Met de zonnekracht op het ruime terras werden de deelnemers verwend met diverse culinaire hoogstandjes. Marcel Baanen: ‘Onze sfeervolle locatie laat zich het beste omschrijven als een Brasserie & Wijnbar met een echt huiskamergevoel. Heeren van Ambacht is een bijzonder, authentiek en sfeervolle brasserie in een oude boerderij in Hendrik Ido Ambacht. Een unieke locatie met een prachtige uitstraling en het is heerlijk genieten op het zonnig gelegen terras.’

‘De koks zijn geïnspireerd door de seizoenen en bereiden goede producten in al hun eenvoud maar altijd knallend van smaak. Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving’, aldus Baanen.

Meer weten? Ga naar www.heerenvanambacht.nl

Foto’s van deze bijeenkomst kun je HIER vinden!

Terug naar home