Zomerlunch Business Netwerk Drechtsteden op 15 juni bij Heeren van Ambacht

Ook ‘de trein’ van Business Netwerk Drechtsteden (BND) dendert voort. Na de geslaagde Business High Wine van afgelopen maand is er komende dinsdag 15 juni van 12.00-14.00 uur een bijeenkomst en komen de partners & leden samen tijdens de Zomerlunch 2021.

Deze keer zijn we te gast bij de Heeren van Ambacht aan de Dorpsstraat 22, 3342 BD te Hendrik-Ido-Ambacht. Uiteraard bij mooi weer (en dat wordt het…..) kunnen we van het mooie terras genieten

Inderdaad weer een off-line bijeenkomst! U zult begrijpen dat we aan de regels conform de wettelijke hygiënische voorschriften zullen voldoen. De nieuwe ontstane situatie biedt kansen. Tijd dus voor verbinding binnen het netwerk. Gastheer Marcel Baanen en zijn team zullen er weer alles aan doen om de deelnemers het culinair naar de zin te maken.

Programma:

12.00 – 12.20 uur: inloop met ontvangstdrankje
12.20 – 13.15 uur: aanvang lunch, welkom organisatie + korte toelichting Heeren van Ambacht
13.15 – 14.00 uur: gelegenheid tot netwerken

Uiteraard is er onder het genot van diverse lunchgerechten voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken en van gedachten te wisselen. De bijeenkomst eindigt om 14.00 uur, zodat u nog voldoende tijd heeft om uw werkdag te vervolgen.

Meer info én aanmeldingsvoorwaarden vind je op deze website (zie agenda/evenementen).

Terug naar home