Geslaagde Business High Wine bij de Klander Muelen

Het terras was afgelopen 10 mei speciaal met twee aan twee tafels geprepareerd voor de ontvangst van Business Netwerk Drechtsteden vorige week tijdens de offline Business High Wine voor partners & leden. Rekening houdend met de corona-omstandigheden, had gastvrouw Bianca Nijsen van De Klander Muelen in Dordrecht uitstekend invulling gegeven aan het gezellige samenzijn van de ongeveer dertig aanwezigen.

Dat het nuttig was, bleek door de vele positieve reacties onder de leden. ‘Belangrijk is om gewoon elkaar te ontmoeten en ervaringen met elkaar te delen’, aldus Gerrit Drenth. Maarten van de Knaap ‘snakte’ ook naar bijeenkomsten en was blij dat dit kon met de nodige corona-maatregelen. ‘Tijd om elkaar weer te vinden in het zaken doen met elkaar’.

Ondanks corona-tijd is het voor Tommie Nijhoff een drukke periode: ‘Toch vind ik het belangrijk om met andere ondernemers op deze wijze te kunnen sparren’. Dit beaamde Harry de Jong: ‘Dit is toch leuk om met elkaar weer te kunnen doen? Als iedereen rekening met elkaar houdt, dan is dit prima.’  Ook Peter Kloens was speciaal voor de Business High Wine naar De Klander Muelen gekomen. ‘Ik heb van deze middag genoten. Je merkt dat hier behoefte aan is’, aldus de ondernemer van Bouwbedrijf Gebr. Kloens. Jan van Dijk van Seris knikte instemmend.

Kortom, voor herhaling vatbaar en op naar mooie verbindingen. Op 15 juni 2021 vindt er een Business Lunch plaats van BND bij De Heeren van Ambacht van Marcel Baanen.

www.businessnetwerkdrechtsteden.nl

Terug naar home