BND-lid Anne-Marie Snel formeel notaris

Na een lange en niet altijd even makkelijke weg te hebben afgelegd is het vandaag eindelijk officieel geworden. Met de benodigde toestemming van de koning der Nederlanden heeft Snel nu officieel de status van notaris verkregen. In de meer dan 25 jaar die daaraan voorafgingen, heeft ze echter al vele notariële werkzaamheden verricht in haar woonplaats Rotterdam. Sinds 1 mei van dit jaar werkt Snel bij Prinsenhof Notarissen, lid van Business Netwerk Drechtsteden.

De kersverse notaris Anne-Marie Snel: “Mijn specialisme is vastgoed in de breedste zin van het woord. Ik heb bewust gekozen voor deze tak. Alles wat met vastgoed te maken heeft, heeft mijn interesse. Ik combineer het juridische graag met het praktische. Vastgoed is heerlijk no-nonsense en dat past wel bij mijn Rotterdamse roots. Maar ook voor zaken rond scheidingen en familierecht draai ik mijn hand niet voor om. Dat is veel emotioneler, en dan is mijn nuchtere insteek heel welkom om de zaken goed te kunnen regelen.”

Prinsenhof Notarissen biedt alle soorten notarieel werk in onder meer ondernemingsrecht, familierecht, mediation, onroerend goed en estateplanning.

Terug naar home