VACATURE ALERT: Gezocht Verkoopadviseur BMW – locatie Numansdorp

Dubbelsteyn BMW/MINI – partner van zowel Business Netwerk Drechtsteden als Business Netwerk Rijnmond – is ondanks de coronacrisis flink aan de weg aan het timmeren. Het autobedrijf – met directieleden Maurice Hazelebach en Toni Kohrt – is met twee vestigingen, in Dordrecht en Numansdorp, de grootste BMW en MINI dealer in Dordrecht, Hoeksche Waard, Goeree Overflakkee, Barendrecht en omstreken.

Voor het team in Numansdorp is Dubbelsteyn op zoek naar een Verkoopadviseur BMW Nieuw met ervaring in de branche. Iemand met de juiste vaardigheden en ervaring om gelijk in het denderende peloton te stappen en het team te helpen met het winnen van de koers. Als team de gele trui winnen is het uiteindelijke doel, waarbij de mensen hard voor elkaar moeten werken, maar ook dit is geen probleem voor je.

Help jij het Dubbelsteyn team naar het podium? Solliciteer nu en mail je CV en motivatie naar johnpenning@jerdefonkert.nl of bekijk de vacature via DEZE LINK!

Terug naar home