Geslaagde BND- Winterledenquiz!

Hoewel vele leden van Business Netwerk Drechtsteden (BND) de duidelijke voorkeur hebben om offline de verbindingen met elkaar te versterken, was het toch een gezellige, leuke en nuttige Winterledenquiz zo iedereen van achter de scherm.

De quiz was opgebouwd met vragen vanuit de partners en leden. Dit gaf de nodige verrassende vragen en de 20 seconden die per vraag beschikbaar was (de quiz werd via kahoot.it georganiseerd) bleek soms voor de deelnemers zelfs iets te kort…..

Op het scherm verschenen de vragen en hoe sneller de deelnemers de (juiste) antwoorden intikten, hoe meer punten gescoord werden. Uiteindelijk kwam Jody van Dodewaard van Compar als winnaar uit de bus. Met de meeste vragen ging zij er met de 1e prijs vandoor: een leuke dinerbon t.w.v. 250,- euro te besteden bij een horeca-lid van BND. De 2e prijs – een maatoverhemd van Zano beschikbaar gesteld door Roel Strijker – werd weggesleept door Christian Krijnen van Crayestein. Het leuke wijnpakket van Wijnhuis 167 ging deze keer als 3e prijs naar Steven van Dijk van Dubbelsteyn-de Fonkert, die ook deze keer de top 3 aantikte. Tenslotte was er nog een 4e prijs die ging naar Brennus van Os van den Abeelen van Kunstmin Dordrecht. Een leuk koffiepakket van Koffiepartners komt hem ten goede.

Al met al een geslaagde Winterquiz BND. Met dank aan Lisanne van Spronsen voor de uitstekende ondersteuning!  Op naar ‘het’ volgende……

Terug naar home